Iuliii Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Numele meu este Iulian dar prietenii imi spun Iuli.Varsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Iulian, sunt din Braila, am 16 ani si invat la un liceu din acelasi oras cu mine, la profilul mate-invo. Pasiunea mea principala este informatica, imi place programarea in general, dar destul de mult timp mi-l petrec pe SA:MP. Imi place sa ma joc jocuri Multyplayer, cum ar fi Mnecraft, CS 1.6 si SA:MP, dar mai joc si jocuri Singleplayer gen Fifa, Call of Duty, GTA si o mare parte din timp mi-o petrec afara cu prietenii la fotbal. Sunt o fire prietenoasa, imi place sa socializez, sunt un om respectuos su imi place sa imi bat joc de nimeni si nimic si cam asta as fi eu.. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Nickname-ul meu pe server este LayeR.Nivel :Am level 28, aproape 29.Nume folosite anterior:Am folosit acum mult timp nick-ul [VIP]Iulii.Vechime pe server:Joc de aproximativ 6-7 luni pe acest server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut niciodata ban.Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/LayeR CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Id messenger: "iuly1898@yahoo.com" si skype: "iuly.smekeru1"De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece are un statut pe acest server pe care il stim cu totii si imi doresc sa fiu alaturi de cei mai buni.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Voi incerca sa ajut clanul AIM cu orice voi putea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Desigur.
Leu Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Nu te cunosc, dar ai o aplicatie frumoasa si un faction history la fel de frumos. De la mine ai un PRO
Recommended Posts