DanielBroather Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Am mai patit asa...dar si-a revenit singur,acum face iar la fel :| ma joc putin,si incepe lagul infernal,si cand dau fereastra si ma uit la pingul serverului imi apare normal,dau refresh acolo de multe ori si sare pingul si la 200-300 400 500 :| ......wtf ??? Quote
leo2002 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Ai ceva la descarcat ? Adica stinge BitTorent-ul si altele care creaza lag. Quote
Layzz Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 după cum am văzut, prin statusurile tale, cu moduri, e posibil să fie această cauză, mai șterge din moduri. Quote
DanielBroather Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Ai ceva la descarcat ? Adica stinge BitTorent-ul si altele care creaza lag. nu am nimic la descarcat :d ... tot timpu inchid torrentu chiar daca nu am la descarcat ceva. după cum am văzut, prin statusurile tale, cu moduri, e posibil să fie această cauză, mai șterge din moduri. :-? oare sa fie de la moduri ? Quote
Layzz Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 nu am nimic la descarcat :D ... tot timpu inchid torrentu chiar daca nu am la descarcat ceva. :-? oare sa fie de la moduri ? posibil. Quote
RAIN. Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 -Sterge modurile ce nu-ti folosesc. -Probabil conexiunea de la internet este prea slaba. -Poate ai virusi in PC :-? Quote
Recommended Posts