DoctorBeats Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 (edited) Cerinte minime: - Minim nivel 5. - Minim 25 de ore jucate. - Capacitatea de a lucra în echipa. - Activitate mare. - Seriozitate la activitatile clanului (Sedinte/Antrenamente) - Respect fata de colegi/lider indiferent de nivel/avere. Atentie! - Toate cererile pentru a intra în acest clan, se fac doar in acest topic. - Copierea altor cereri duce la respingere. - Aplicatiile fara pic de interes/multicolore/in batjocura sunt respinse. - Daca poza "/stats" lipseste cererea ta este respinsa direct. - Liderul are dreptul de a-si selecta membrii pentru clan. - Daca ati fost acceptati, trebuie sa contactati un lider/co-lider pentru a sustine testul. - Ve-ti fi testati din regulament. Model de postare Nick: Level: Nume real: Vârsta reala: Aveti scoala ?Daca da , ce orar aveti ?: De când joci SA:MP: Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore): Ai învatat Regulamentul Clanului?: Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?: Vei respecta liderul si ceilalti colegi?: Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Poza [/stats]: Link catre Faction History : Edited June 19, 2014 by Keviin O scurta modificare 2 Quote
FlameS.. Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Date despre viata reala: Nume si prenume: Pop Razvan Varsta: 15 Localitate: Cluj-NApoca Autodescriere(minim 2 randuri): Sunt un baiat serios, istet, descurcaret, imi place munca in echipa , sociabil si prietenos. Imi place sa ma simt bine cu cei din jur si sa incerc experiente noi. Date din joc: Nick: FiNNETZ Level: 7 De cat timp joci: De 1 luna. Cate ore stai pe server[fara /sleep]: 5 ore. Poza [/stats] http://i6.minus.com/iRhS6n8WYIWMe.png De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte): Deoarece este un clan destul de OK, cu membri de treaba si un lider4 bun. Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]: Da. Quote
DoctorBeats Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 .FlameS incepand de acum ai la dispozitie 24 de ore peentru a sustine testul practic. Contacteaza unul dintre Colideri sau lideri [Finutzu]NewBie. / [Finutzu]DanielDG / [Finutzu]Doctor_Beats / [Finutzu]Fin[D]. Quote
Matei Ioan Dudu Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Date despre viata reala: Nume si prenume:Dudu Matei-Ioan Varsta:14 Localitate:Focsani Autodescriere(minim 2 randuri): Sunt un baiat cam nerabdator,capabil de o treaba,serios,ii ajut pe cei ce au nevoie de ajutor,dar ma cam enervez repede Date din joc: Nick:JuP4Nu Level:6 De cat timp joci:o luna aproximativ Cate ore stai pe server[fara /sleep]: 2-3ore Poza [/stats]: http://i61.tinypic.com/2ikqw6h.png De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte): Imi place acest clan,pare foarte interesant si vreau sa-l ajut sa fie cat mai bun Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]:da Quote
Dima Daniel Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Modelul de aplicatie : Date despre viata reala: Nume si prenume:Dima Daniel Varsta:varsta mea este de 16 ani. Localitate:localitatea este Buzau. Autodescriere(minim 2 randuri):Sunt un baiat de treaba,inteligent,sunt capabil sa lucrez in echipa imi place footbalul imi place acest clan foarte mult sunt inalt sunt glumet sunt calm. Date din joc:03.06.2014 Nick:rebelul123 Level:levalul meu este 12. De cat timp joci:am jucat timp de 181 ore Cate ore stai pe server[fara /sleep]:in jur de 14ore Poza [/stats]:http://i.imgur.com/A6CdtRk.png De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte):acest clan este un clan foarte respenctat si de aceea as vrea sa fiu in acest clan Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]:stiu regula de aur si nu am aflato de la Imfoarmatii Quote
DanielDG Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) Modelul de aplicatie : Date despre viata reala: Nume si prenume:Dima Daniel Varsta:varsta mea este de 16 ani. Localitate:localitatea este Buzau. Autodescriere(minim 2 randuri):Sunt un baiat de treaba,inteligent,sunt capabil sa lucrez in echipa imi place footbalul imi place acest clan foarte mult sunt inalt sunt glumet sunt calm. Date din joc:03.06.2014[/color Nick:rebelul123 Level:levalul meu este 12. De cat timp joci:am jucat timp de 181 ore Cate ore stai pe server[fara /sleep]:in jur de 14ore Poza [/stats]:http://i.imgur.com/A6CdtRk.png De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte):acest clan este un clan foarte respenctat si de aceea as vrea sa fiu in acest clan Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]:stiu regula de aur si nu am aflato de la Imfoarmatii Respins !Regula de aur nu o stii!Revino peste 48h cu o alta cerere Edited June 3, 2014 by DanielDG Quote
RaulCocolin Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Date despre viata reala: Nume si prenume: Numele meu in viata reala este Cocolin Raul. Varsta: Detin frumoasa varsta de 15 ani. Localitate: Apartin din orasul Buzau. Autodescriere(minim 2 randuri): Eu sunt un baiat cum se cade, de treaba, inteligent, stiu sa mediez un conflict. Partile mele bune sunt: Ami place sa lucres deosebit de mult in echipa pur si simplu ami place sa fac totul alaturi de cineva, bine nici chiar totul, am bunul simt, cei 7 ani de acasa. Partile mele rele sunt: Sunt putin cam dezordonat, am unele tentatii de lider. Nu cred ca voi crea probleme. Date din joc: Nick: Numele meu pe serverul Bugged este Riko46. Level: Detin levelul 21. De cat timp joci: Eu joc pe acest server de aproxsimativ 8 luni. Cate ore stai pe server[fara /sleep]: Eu acord acestui joc 10-11 ore pe zi. Poza [/stats] De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte): Eu doresc sa intru in acest clan deoarece ador oamenii care fac totul cum trebuie si bine. Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]: Regula de aur a acestui clan este urmatoarea: "RESPECTA SI VEI FII RESPECTAT" Quote
NewBie. Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Date despre viata reala: Nume si prenume: Numele meu in viata reala este Cocolin Raul. Varsta: Detin frumoasa varsta de 15 ani. Localitate: Apartin din orasul Buzau. Autodescriere(minim 2 randuri): Eu sunt un baiat cum se cade, de treaba, inteligent, stiu sa mediez un conflict. Partile mele bune sunt: Ami place sa lucres deosebit de mult in echipa pur si simplu ami place sa fac totul alaturi de cineva, bine nici chiar totul, am bunul simt, cei 7 ani de acasa. Partile mele rele sunt: Sunt putin cam dezordonat, am unele tentatii de lider. Nu cred ca voi crea probleme. Date din joc: Nick: Numele meu pe serverul Bugged este Riko46. Level: Detin levelul 21. De cat timp joci: Eu joc pe acest server de aproxsimativ 8 luni. Cate ore stai pe server[fara /sleep]: Eu acord acestui joc 10-11 ore pe zi. Poza [/stats] De ce vrei sa intri in clan?(minim 10 cuvinte): Eu doresc sa intru in acest clan deoarece ador oamenii care fac totul cum trebuie si bine. Stii regula de aur[se afla la "Informatii"]: Regula de aur a acestui clan este urmatoarea: "RESPECTA SI VEI FII RESPECTAT" Respins , nu ai pus poza cu stats. Quote
DanielDG Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 (edited) EDIT - Edited June 4, 2014 by DanielDG - Quote
Laurentiu Butnarasu Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) Nick:LaurSmecheras Level: 6 Nume real:Laurentiu Vârsta reala:13 Aveti scoala ?:da Timpul de invatare la scoala? ( dimineata/seara ): 4-5 ore De când joci SA:MP:de cand sa deschis serverul blue.bugged.ro cam asa ceva Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):Vreo 5-6 ore Ai învatat Regulamentul Clanului?:da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte):Inteligent,bun,omul care nu se lasa de altcineva si ca poti avea incredere in el la bine si la rau Ce te atrage la acest clan (Minim 15 de cuvinte):Un prieten mi-a zis de acest clan si am zis sa intru si eu sa vad cum este sa fii in clan Poza [/stats]:http://bluepanel.bugged.ro/profile/LaurSmecheras Spune-ne regula de aur[Obligatoriu]:Respecta si vei fi respectat Edited June 7, 2014 by laurBo55 Quote
DanielDG Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 @laurBo55 Acceptat! Ai 48h ptr a sustine testu! Pentru a sustine testu astept un call/sms la numaru de telefon 2469 Quote
FlorinVlad Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Nick: iS[M]oKe. Level: 12 Nume real: Florin - Vlad. Vârsta reala: 15 ani. Aveti scoala ?: Da. Timpul de invatare la scoala? ( dimineata/seara ): Seara 13:00 - 19:00. De când joci SA:MP: SA-MP joc de 2 ani, dar pe acest server de 2 luni. Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore): In jur de 8 ore. Ai învatat Regulamentul Clanului?: Da. Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?: Da, desigur. Vei respecta liderul si ceilalti colegi?: Da. Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte) Ma numesc Florin - Vlad, am 15 ani, sunt un tip glumet, de treaba, de gasca, ambitios, darnic, imi place sa aflu lucruri noi si am cei 7 ani de acasa. Ce te atrage la acest clan (Minim 15 de cuvinte) Munca pe care o fac membrii si este un clan foarte serios pe placul meu. Poza [/stats]: http://imgur.com/kLLqH1c Spune-ne regulile de aur[obligatoriu]: Respecta si vei fi respectat. Edited June 11, 2014 by FlorinVlad Quote
NewBie. Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ismoke acceptat ai la dispozitie 24 de ore sa sustii testul. [/sms 74243] Quote
Alex4You Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nick: aLx.Space Level: 7 Nume real: Alex Vârsta reala: 14 ani Aveti scoala ?:Da Timpul de invatare la scoala? ( dimineata/seara ): Dimineata ( imediat dau examenul) De când joci SA:MP: 1 ani si ceva Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore): 3-8h Ai învatat Regulamentul Clanului?:Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:Da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:NU Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Sunt un baiat de treaba, glumet, sunt din Arad si am 14 ani . Nu imi plac oamenii care fac pe durul cu mine in fata monitorului. Ce te atrage la acest clan (Minim 15 de cuvinte) Pai imi place numele | TAGUL | LIDERUL | Si membrii acestuia . As vrea sa incerc ceva nou Poza [/stats]: Spune-ne regulile de aur[obligatoriu]: Sa verific de fiecare forumul, posibil sa fie noi updateuri, sa respect ca voi fii respectat . Quote
Findd Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 aLx.Space acceptat ai la dispozitie 24 de ore sa sustii testul. [/sms 2213] Quote
rares_- Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Nick:rares_ Level: 5 Nume real:Rares Vârsta reala:13 ani Aveti scoala ?:da Timpul de invatare la scoala? ( dimineata/seara ): seara De când joci SA:MP:2 saptamani Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):de la 8 dimineata pana la 11 seara. Ai învatat Regulamentul Clanului?:da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Sunt un baiat calm, respectuos, cu cei 7 ni de acasa, demn de a lucra in echipa si constiincios. Ce te atrage la acest clan (Minim 15 de cuvinte):Imi place foarte mult acest clan deoarece ma caracterizaza. Numele clanului este foarte bine potrivit , deasemenea, membrii sunt niste oameni de nota 10 care stiu sa faca o echipa. Poza [/stats]:http://uploadtemple.com/image/vx Spune-ne regulile de aur[obligatoriu]:RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT Quote
NewBie. Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Rares respins nu stii regulile de aur, revino peste 24 de ore cu alta cerere. Quote
KrIpTor Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) Nick: KrIpToR Level: 20 Nume real: Alin Vârsta reala: 14 Aveti scoala ?: Da, am trecut in a VIII-a Timpul de invatare la scoala? ( dimineata/seara ): dimineata De când joci SA:MP: De 2 ani, cred Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore): Tocmai ca am luat vacanta, propun sa stau 5-6 ore pe fiecare zii Ai învatat Regulamentul Clanului?: Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?: Da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?: Da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Ce te atrage la acest clan (Minim 15 de cuvinte) : Imi place acest clan " Finutzu" :) Poza [/stats]: http://minus.com/i/bp8Ft6xyGPmxc Spune-ne regulile de aur[obligatoriu]: verificati de fiecare data forumul, posibil sa fie noi updaturi, deci sa fiti la curent, respecta si vei fi respectat Edited June 19, 2014 by KrIpTor Quote
DoNSirI Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 @@KrIpTor, Acceptat pentru teste , ai 24h la dispozitie sa contactezi un lider/co-lider . Quote
VictorasDeLaOras Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nick:ViktorasDeLaOras Level: 9 Nume real:Victor Vârsta reala:15 Aveti scoala ?Daca da , ce orar aveti ?:Da. 08:00-14:00 De când joci SA:MP:De 2 ani. Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):10-15ore. Ai învatat Regulamentul Clanului?:Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:Da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:Da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Sunt un baiat talentat,frumos,respect oamenii care ma respecta si foarte modest. Poza [/stats]:http://i.imgur.com/9c1VTvR.png Quote
DoNSirI Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 @@VictorasDeLaOras, Acceptat pentru teste , ai 24h la dispozitie sa contactezi un lider/co-lider Quote
Zippyman Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nick: Zippyman Level: 5 Nume real:Fabian Vârsta reala:14 Aveti scoala ?Daca da , ce orar aveti ?:Da. De când joci SA:MP:5 luni Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):6-7-8 ore Ai învatat Regulamentul Clanului?:Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:Da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:Da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Un baiat de treaba, amuzant si descurcaret. Frumos si modest. Am simtul umorului si sunt politicos. Poza [/stats]:http://i.imgur.com/aRkLPXK.png Quote
Roby Flash Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nick:Norofen4 Level: 8 Nume real:Robert Vârsta reala:14 Aveti scoala ?Daca da , ce orar aveti ?:intre 12:00-19:00(Acum e vacanta) De când joci SA:MP:3-4 ani Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):2-3 ore pe zi Ai învatat Regulamentul Clanului?:Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?:DA Vei respecta liderul si ceilalti colegi?:DA Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): De treaba ,De incredere,,Iubitor (ETC) Poza [/stats]:http://imgur.com/9skmle2 Link catre Faction History :Nu am fost in nici o factiune pana acum(nu sunt interesat de cele pasnice) Quote
DoNSirI Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 @ Zippyman @Norofen4 Acceptati pentru teste , aveti 24h la dispozitie sa luati legatura cu un lider/co-lider Quote
Fr0zY Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nick: Fr0zY Level: 4+ [inca 3 ore si fac 5] Nume real: Hagi Vârsta reala: 16 Aveti scoala ?Daca da , ce orar aveti ?: Luni-Vineri [pana la 2] Exceptie Miercuri [Pana la 3] De când joci SA:MP: 1 An Cât timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):2-3 Ai învatat Regulamentul Clanului?: Da Esti de acord,în caz ca incalci vreo regula sa fi sanctionat?: Da Vei respecta liderul si ceilalti colegi?: Da Cum te-ai descrie în realitate (Minim 15 de cuvinte): Sunt un copil ciudat, Caruia ii place sa lucreze in echipa, si imi place mult actiunea. Poza [/stats]: http://oi57.tinypic.com/2jceee9.jpg Link catre Faction History : ----- Quote
Recommended Posts