Coco. Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Va las pe voi sa trageti concluziile , ce fel de copil este daca s-a bucurat la 10-15 euro .. , lasa @Patrat , papi si tu o ciorba acum nu mai stai pe stomacu gol :)) Quote
Coco. Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 @Bodie , frate eu am crezut ca-i om si el , a fost helper aici ... Quote
Coco. Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 nasol .... Nasol de el , mie nu-mi pare rau de alea , imi pare rau ca exista asa oameni , s-a injosit enorm , mai ales ca a fost si helper aici , se vede cat de potaie de om este , las' ca le vinde si isi ia si el un joc Quote
GoganPaul Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Si eu am primit astazi o tapa de la el de un steam cu cs1,6 si cs-go cumpart pe el ..dar ...oricum ...treaba nu poate sa ramana tot timpul inpotriva celui care fura Quote
Deagle.Oficial Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Daca asa fac intr-un joc inchipuieti in realitate ce perversi sunt . :-j Generatia de astazi e total diferita din orice punct de vedere. Edited June 4, 2014 by DeagleZEW. Quote
Coco. Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Sper sa se bucure de ele . @Patrat daca vezi sa stii ca ne bagam p*** in sfintii tai. Quote
cosmin22 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 @Patrat-ule te-ai facut de tot rahat-ul, oricum tu nu trebuia sa ai incredere in el... Quote
azeSan Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Oameni buni.. daca aveti cd-keyul trimiteti o cerere la support si se rezolva intro saptamana. Quote
Coco. Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Oameni buni.. daca aveti cd-keyul trimiteti o cerere la support si se rezolva intro saptamana. Eu i-am dat arme pe cs:go destul de scumpe prietene , pentru alea nu rezolva nimeni. Quote
azeSan Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Eu i-am dat arme pe cs:go destul de scumpe prietene , pentru alea nu rezolva nimeni. Ai uitat regula nr 1. Sa nu ai incredere in nimeni deoarece traim in Romania tara de tigani. 2 Quote
MihaiDumitrascu Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Bai Patrat cred ca esti mare bulangiu, cum dreq frate sa ajungi helper si sa dai tepe dinastea, din asta putem deduce ca tu ai luat helepr pe pile sau ca nu esti om. Quote
Coco. Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 (edited) Ai uitat regula nr 1. Sa nu ai incredere in nimeni deoarece traim in Romania tara de tigani. Nu e vorba de tigani aici frate , uite .. si eu sunt jumate tigan , dar nu as face niciodata asta , eu unul nu m-as injosi pentru niste cacaturi de arme , am incercat sa am incredere , mi-a dat teapa de data asta nu-i problema mai am pe cs go cat sa-i cumpar si casa . Edit : Tiganul este ala care-si pune copii la cersit , ii vinde , i lasa fara mancare in timp ce el isi plimba curu prin bmw-uri si sta prin cluburi sa arunce bani la lautari , pune femei la produs , nu stie sa scrie se foloseste de amprenta, debea vorbeste si etc. Si aici nu ma refer doar la Tigani adevarati , ma refer si la Romani pentru ca de multe ori si ei fac la fel:) Exista si multi Tigani adevarat care muncesc , nu te lasa la greu , sunt de treaba si multe altele , care si-ar da si ochii din cap pentru familia lui / lor . Edited June 5, 2014 by Coco. Quote
azeSan Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Nu , tiganii sunt aia care ne duc tara de rapa. Pacat ca Hitler a inceput cu Evreii si nu a mai apucat cu tiganii. Quote
Coco. Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Vedeti ca acum este @Stewart , si-a facut cont nou sa mai dea si el 2-3 tepe. Quote
Weakness. Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Edited, nu vreau să par hater. Edited June 15, 2014 by Weakness. Quote
azeSan Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Patratelu tiganelu =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Tiger_999 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Patratelu tiganelu buna asta =)) Edited June 15, 2014 by BvB.Vertex Quote
GF Catalin. Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Patratelu tiganelu J nebon? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]¡] Quote
Coco. Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Patratelu tiganelu AWHAHAHAHHAHA OWNED=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
RAVEXZU Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Mnoh..ce poti sa ii ceri ? Asta inseamna reputatia intre 4 peretii....eX' helper si da tepe fara rusine .....copil fara viitor. Quote
Recommended Posts