Nexus Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kkg5HV0mie8&feature=youtu.be 2
fantaxd Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kkg5HV0mie8&feature=youtu.be Arată fortză, gg pentru mod! :d
Maceasa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dc ai da 100 lei pt o masina in joc?Chiar daca am bani nu dau nici macar 30 lei pt cont premium,pentru ca nu merita.Cand dispare SV,te trezesti ca ai pierdut 30 lei sau 100 lei.Oricum frumos mod.
MyhaytzaCJ Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dc ai da 100 lei pt o masina in joc?Chiar daca am bani nu dau nici macar 30 lei pt cont premium,pentru ca nu merita.Cand dispare SV,te trezesti ca ai pierdut 30 lei sau 100 lei.Oricum frumos mod. Cat de corect. Si eu vroiam sa mai donez insa mi-ai deschis ochii oarecum. Mersi.
TroubleMaker Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Frumos mod, gg ! Edited May 3, 2013 by AlieN
Maceasa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Cat de corect. Si eu vroiam sa mai donez insa mi-ai deschis ochii oarecum. Mersi. Cu placere,eu doar mi'am spus punctul de vedere.
Swagger Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dc ai da 100 lei pt o masina in joc?Chiar daca am bani nu dau nici macar 30 lei pt cont premium,pentru ca nu merita.Cand dispare SV,te trezesti ca ai pierdut 30 lei sau 100 lei.Oricum frumos mod. Poate donezi in semn de multumire pentru cei care au lucrat la server, si pentru a intretine serverul pe care tu joci. Sigur ca nu toti doneaza pt asta...
Pose Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ce pot spune felicitari nexus pt mod este foarte frumos o sa rupi gura targului cu el se merita Iar despre donat cine stie ca isi permite si chiar vrea sa doneze ca vrea sa ajute srv-u sau sa isi cumpere ceva anume si are bani si isi permite so faca sunt bani lui nu ai nostri:>
Nexus Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Multumesc la Toti ! Eu nu am donat pentru masina , eu am luat-o cu bani din Joc ! Am donat decat odata pentru Premium (atat). Am bagat Modul deoarece Nu mai vad asemenea pe server , Daca bag un mod la Infrnus , Bullet - il vad la orce colt si pierde farmecul ! Am Filmat cu Fraps ! Ms , O sa mai adaug cate ceva daca tot sunt care apreciaza ! Bafta.
Costian Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 frumos masina e super o vreau B) Stiu k uh o vrei si noi o vrem dar e scumpa pe srv dak nu donezi 23 euro e mult :) pe srv :P :) Multumesc la Toti ! Eu nu am donat pentru masina , eu am luat-o cu bani din Joc ! Am donat decat odata pentru Premium (atat). Am bagat Modul deoarece Nu mai vad asemenea pe server , Daca bag un mod la Infrnus , Bullet - il vad la orce colt si pierde farmecul ! Am Filmat cu Fraps ! Ms , O sa mai adaug cate ceva daca tot sunt care apreciaza ! Bafta. Sa stii k ai dreptate Bullet si Infernus la orice colt insa masina deasta mai rar gasesti modu e bun Felicitari ! Frumos Clip mai fane tinene la curent si cu CLIPURI cu RULZ GROVE!! sau invers :) Bafta sa castigati tot ls-ul !
Costian Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dc ai da 100 lei pt o masina in joc?Chiar daca am bani nu dau nici macar 30 lei pt cont premium,pentru ca nu merita.Cand dispare SV,te trezesti ca ai pierdut 30 lei sau 100 lei.Oricum frumos mod. Sa stii k ai dreptate da el a cumparato cu bani in joc cea ce e bine.. si eu am vrut sa imi iau premium da am deschis ochi dc sami iau? ca ce ca pot purta 4masini eu nam bani nici de 2 dapai de 4 :))))))
Laurr. Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Misto mod Nexus! Ciudat un far are X X iar celalalt nu! :))
Trevor Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 E belea modul. PS: Ai dat 100 lei sau ai cumparat-o de la un player ?
Nexus Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 E belea modul. PS: Ai dat 100 lei sau ai cumparat-o de la un player ? Am cumpatat-o cu bani de la player , ms. Ms. la toti pentru apreciere !
akka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Arata destul de fain, pacat ca nu merge sa-i schimbi culoarea, sau ma insel?
Recommended Posts