Kcool17 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Viaţa Reală: Nume / Prenume: Vasile Emilian Vârsta reală:14 Sex (M / F): Masculin Descriere Personala : Sunt un baiat de treaba care e mereu disponibil si care are simtul umorului In joc: Nick: Kcool17 Nick-uri folosite : cool17 , Kcool17 , Monster31 Nivel: 7-8 Ore jucate: 35 De când joci pe server?: 2 Saptamani Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul: Nu Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?: 10-12 ore Link către panel "cu profilu tau ": http://redpanel.bugged.ro/profile/Kcool17 Clan: De ce doreşti să te alături clanului?: Pentru a ajuta clanul ! Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?: 1. Tranportarea playerilor cu masina , 2. La ordonarea clanului Ce îţi place la clanul " Pro "?: Totul , numele , echipa , liderul ! Quote
SASU19 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Viaţa Reală: Nume / Prenume:Sasu George Vârsta reală:14 Sex (M / F):Masculin Descriere Personala :Am 14 ani sunt din Galti am 1,6 m inaltime sunt brunet ochii caprui sunt glumet , energetic si plin de viata . In joc: Nick:SASU Nick-uri folosite :SASU Nivel:8 Ore jucate:71 De când joci pe server?:De aproximativ 4 luni . Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul:NU. Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?:Cam 4-6 ore . Link către panel "cu profilu tau ":http://redpanel.bugged.ro/profile/sasu Clan: De ce doreşti să te alături clanului?:Am nevoie de tovarasi de joc si oameni de incredere unde as putea apela la ajutor Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?:Cu tot ce este nevoie . Ce îţi place la clanul " Pro "?: Oamenii uniti din acest clan care stiu sa traga cu arma . Edited November 13, 2014 by SASU19 Quote
popandrei Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Viaţa Reală: Nume / Prenume:Popescu Andrei Vârsta reală:15 ani. Sex (M / F):M Descriere Personala :Sunt o persoana cu bunul simt,istet si ajutator. In joc: Nick:pop2014 Nick-uri folosite :pop2014,gun1 Nivel:10 Ore jucate:170 de ore. De când joci pe server?:De aproximativ 2 luni. Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul:Nu,si nici nu voi avea. Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?:4-5ore pe zi. Link către panel "cu profilu tau ":http://redpanel.bugged.ro/profile/pop2014 Clan: De ce doreşti să te alături clanului?:Doresc sa intru in acesc clan deoarece am un prieten foarte bun in el si faptul ca membrii clanului sunt politicosi,ajutatori si cu bunul simt. Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?:Momentan nu am nici o idee prin care pot ajuta clanul dar daca voi avea o voi spune. Ce îţi place la clanul " Pro "?:Are membri cu bunul simt. Quote
Culcea Florin Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Viaţa Reală: Nume / Prenume: Florin Vârsta reală: 15 Sex (M / F): Mascul Feroce Descriere Personala : sunt glumet, am o cultura generala destul de dezvoltata, imi place munca in echipa si tind sa ma laud In joc: Nick: DoggyStyle Nick-uri folosite : Robolov Nivel: 6 Ore jucate: 30 De când joci pe server?: de cand bugged avea buGGed-ul decat un server cu 500 sloturi. Do the math. Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul: nu, n-am avut Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?: 2 ore... minim Link către panel "cu profilu tau ": redpanel.bugged.ro/profile/DoggyStyle Clan: De ce doreşti să te alături clanului?: imi place tag-ul vostru si vreau sa cunosc lume noua Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?: prezenta, bani, ajutor interpersonal etc. si mai negociem Ce îţi place la clanul " Pro "?: am mai zis-o, imi place tag-ul, dar si membrii sunt seriosi, deci ma astept sa fie un clan serios si "pro" Quote
Nycu Dominic Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Viaţa Reală: Nume / Prenume:Pavel Nicusor Vârsta reală:16 Sex (M / F):M Descriere Personala :Am 16 ani sunt un tip glumet cu cei 7 ani de acasa respectuos imi place munca in echipa si totodata lucrul bine facut. In joc: Nick:DyseL. Nick-uri folosite :Andu469 Nivel:20 si 270/62 rp mai fac vreo 5-6 lvl. Ore jucate:350. De când joci pe server?:de 1 an. Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul:Nu Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?:4-5 ore. Link către panel "cu profilu tau ":redpanel.bugged.ro/profile/DyseL. Clan: De ce doreşti să te alături clanului?:Pentru ca sa incerc experiente noi si pentru ca membri nu is "noobi" Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?:- Ce îţi place la clanul " Pro "?:Membrii. Quote
Romeo Alexandru Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Nume / Prenume: Alex Vârsta reală: 17 Sex (M / F): M Descriere Personala : Sunt un baiat de treaba , stiu cum sa ma comport , cu bun simt , cei 7 ani de acasa .. In joc: Nick: Zerk0n Nick-uri folosite : NuAm,Noth1nG,OnLyDNS Nivel: 2 Ore jucate: 2 De când joci pe server?: am jucat si pe green inainte Ai avut vreodată ban? Dacă da, precizează motivul: -- Cât timp acorzi Sa-Mp-ului pe zi?: destul de mult Link către panel "cu profilu tau ": http://redpanel.bugged.ro/profile/Zerk0n Clan: De ce doreşti să te alături clanului?: Deoarece vreau sa imi fac prieteni noi in acest clan .. Cu ce crezi că poţi ajuta clanul?: Orice Ce îţi place la clanul " Pro "?: Numele in primul rand si ca este un clan unit .. retrag Quote
Recommended Posts