Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am intampinat o problema care nu mi s-a mai intamplat si e destul de ciudata....

Mi-am reinstalat Windos-ul de curand si mi-am bagat tot Windows 8.1 Enterprise cum aveam si inainte...si mi-am bagat gta si samp...am testat mai intai GTA si a mers dupa SA:MP si a mers dar cand am vrut sa intru a 2 a oara pe sa:mp nu a mai mers...

Va rog datimi o solutie ca n-am chef sa il instalez  iar si dupa sa nu mearga...

Tin sa precizez ca inainte de asta nu am mai avut niciodata probleme cu SA:MP-ul pe Windows 8.1 Enterprise sau alte Windos-uri

Uitati si o poza:http://imgur.com/DAMJtgG

Posted

Mie de obicei si mie imi facea acelasi lucru cand stergeam ceva de gen cleo/asi pentru ca nu stergeam in intregime.Reinstaleazal pe tot daca nu-ti dai seama ce ai sters si nu ai sters in intregime sau daca n-ai sters nimic, reinstaleaza-l, dar de tot ! si gta si samp tot tot.

Posted (edited)

Salut am intampinat o problema care nu mi s-a mai intamplat si e destul de ciudata....

Mi-am reinstalat Windos-ul de curand si mi-am bagat tot Windows 8.1 Enterprise cum aveam si inainte...si mi-am bagat gta si samp...am testat mai intai GTA si a mers dupa SA:MP si a mers dar cand am vrut sa intru a 2 a oara pe sa:mp nu a mai mers...

Va rog datimi o solutie ca n-am chef sa il instalez  iar si dupa sa nu mearga...

Tin sa precizez ca inainte de asta nu am mai avut niciodata probleme cu SA:MP-ul pe Windows 8.1 Enterprise sau alte Windos-uri

Uitati si o poza:http://imgur.com/DAMJtgG

1. Faci reclama la o comunitate concurenta.

2. Nu te-as ajuta sa intri pe alt server decat buGGed.

3. (re)fa topicul fara reclama si atunci discutam.

Edited by iCristi7
Posted (edited)

nu refac nimic daca esti in stare sa ma ajuti bine daca nu poti pleca nu te-am obligat

@Senax nu am sters nimic,iar reinstalarea nu cred ca ar ajuta la ceva...pentru ca n-am bagat nici-un mod.Este gta curat si samp-ul la fel

Edited by Alberto
Posted

Am o problema,nu e legata de bugged.

Miam deschis propriul server samp.

Eu pot intra pe el dar la cei lalti playeri le da (Retrieving info...).

Ce fac in cazul asta?

Ajutatima va rog pe skype : valik.valik87

Posted

Poate e din Sa-Mp sau ai vreun mod de masina ceva...chiar daca tu ai zis ca e curat nu se stie...ti-as recomanda sa reinstalezi gta-ul si samp-ul.Daca nici asa nu merge nu ai alta solutie decat sa reinstalezi Windowsul :|

Posted (edited)

@AndreyDrift,nu e modat e luat de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] n-are nici-o masina modata iti spun eu...l-am reinstalat si aceasi problema.Insa am vazut ca daca dau pe samp la propietati si dau "Run compablity" si dau sa ruleze in compabilitate cu Windows 98/ME, merge dar daca debifez aia cu nu mai merge,dar pana acum nu mi s-a mai intamplat pe nici-un Windows

Edited by Alberto