Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Popa Alin
Varsta: 15 ani

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sociabil,glumet,prietenos,imi place sa-mi fac prietenii noi, am cei 7 ani de acasa imi place fotbalul,imi plac masiniile sport,sunt o persoana calma,si o persoana cu multa rabdare,imi place sa citesc,dar si sa ma joc SA:MP.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : AlinSmek20
Nivel : 22
Nume folosite anterior: Nu am avut.
Vechime pe server: 1 an si 2 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): .Nu am avut niciodata ban .

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alinsmek20

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: alinsmek20
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Mi-as dori sa fac parte din acest clar deoarece este un clan prietenos,respectuos pe acest server,si cu membrii respectuosi cu cei 7 ani de acasa si care stiu cum sa se comporte.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu prea pot ajuta clanul la inceput,dar pe parcurs daca mi se va da o sansa, voi invata cu ce va pot ajuta.
Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?: Da

Posted (edited)

Contra, prea multa linguseala, greseli gramaticale cam dese. Cand faci o aplicatiie, fa-o cu cap. Chiar daca este un clan, dar e unul foarte serios. Ai level 22 si joci de 1 an si 2 luni. Serios? Eu am level 22 si joc de 7-8 luni. Mai lasa [/sleep]

Edited by IAndrei
Posted

PRO!!!!

Te cumosc din sf bikers si din clan-ul [seT] si esti de treaba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp