AlinSmek20xd Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Popa AlinVarsta: 15 ani Localitate: Judetul Bacau.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sociabil,glumet,prietenos,imi place sa-mi fac prietenii noi, am cei 7 ani de acasa imi place fotbalul,imi plac masiniile sport,sunt o persoana calma,si o persoana cu multa rabdare,imi place sa citesc,dar si sa ma joc SA:MP. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : AlinSmek20Nivel : 22Nume folosite anterior: Nu am avut.Vechime pe server: 1 an si 2 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): .Nu am avut niciodata ban . Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alinsmek20CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: alinsmek20De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Mi-as dori sa fac parte din acest clar deoarece este un clan prietenos,respectuos pe acest server,si cu membrii respectuosi cu cei 7 ani de acasa si care stiu cum sa se comporte.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu prea pot ajuta clanul la inceput,dar pe parcurs daca mi se va da o sansa, voi invata cu ce va pot ajuta.Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?: Da
iAndreiMOTORETA Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) Contra, prea multa linguseala, greseli gramaticale cam dese. Cand faci o aplicatiie, fa-o cu cap. Chiar daca este un clan, dar e unul foarte serios. Ai level 22 si joci de 1 an si 2 luni. Serios? Eu am level 22 si joc de 7-8 luni. Mai lasa [/sleep] Edited June 7, 2014 by IAndrei
BANDiTuL. Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 PRO!!!! Te cumosc din sf bikers si din clan-ul [seT] si esti de treaba.
Recommended Posts