Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Alexandra.
Varsta:17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):O fata placuta, prietenoasa, cu simtul umorului dezvoltat. Ma consider totodata si o persoana oarecum modesta, care nu se lauda. Ma atasez repede de persoane, stiu sa colaborez, iar daca incep ceva, nu abandonez la mijloc, termin pana la sfarsit.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :AleXandraa. 
Nivel :27
Nume folosite anterior:None.
Vechime pe server:10 luni si 27-28 de zile.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/9hYhpCi

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/AleXandraa.   ; Aici doresc sa spun ceva. Nu vreau sa dati  PRONegativ CONTRA dupa FH -ul meu. A fost in trecut, acum sunt alfel, dupa cum se cunoaste si uitand-va la ultimele 3-4 factiuni.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: AleXandraa.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Un clan ce se poate numi un clan..BEST. De ce? Deoarece este un clan in care nu pot intra toti newbie`s, simtindu-te special facand parte din el.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce mi se va cere.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.

Doresc sa adaug ceva. Nu vreau sa mi se ofere NEGATIV sau CONTRA pentru ca nu ma cunoasteti. NU trebuie sa ma cunoasteti, orientati-va raspuns citind aplicatia mea. Multumesc. Bafta.

Posted (edited)

Aici doresc sa spun ceva. Nu vreau sa dati  PRO / Negativ CONTRA dupa FH -ul meu. A fost in trecut, acum sunt alfel, dupa cum se cunoaste si uitand-va la ultimele 3-4 factiuni.

Doresc sa adaug ceva. Nu vreau sa mi se ofere NEGATIV sau CONTRA pentru ca nu ma cunoasteti. NU trebuie sa ma cunoasteti, orientati-va raspuns citind aplicatia mea. Multumesc. Bafta.

1) Hai sa iti zic ceva, aici nu e cum iti doresti tu. Aici este AIM, noi votam, nu ne zici noua sa nu ti se ofere contra / neutru.

2) Daca nu ma insel, tu esti 666.Fromhell, rezulta ca minti in privinta sexului tau.

Din 1) si 2) Rezulta :   CONTRA

Edit: Nu poti CONVINGE membri AIM SA TE VOTEZE DUPA PLACUL TAU, INDIFERENT DACA TE CUNOSC ( Ei ) sau nu.

TU trebuie sa te faci placut pe server PRIN COMPORTAMENT. AIM NU ITI DA ACEST AVANTAJ. DACA INTRI AICI NU TE SCHIMBI PESTE NOAPTE.

Revino cu o aplicatie cand ai bagat la cap ce-am scris sus.

Edited by AIMNyetComrade
Posted

Tocmai am spus ca nu trebuie sa ma cunoasteti pentru PRO.

Daca nu ai fi postat asta ti-as fi dat un PRO din cauza sperantei care o ai, dar... sorry. Neutru.

Posted

CONTRA, FH la pamant, descriere naspa, si apropo, doream sa dau doar un neutru, dar pentru ca imi spui sa nu-ti dau contra, o fac din adins :).

Posted

Haters.

.t/c. 

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Alexandra.

Varsta:17 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte) :o fata placuta, prietenoasa, cu simtul umorului dezvoltat. Ma consider totodata si o persoana oarecum modesta, care nu se lauda. Ma atasez repede de persoane, stiu sa colaborez, iar daca incep ceva, nu abandonez la mijloc, termin pana la sfarsit.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :AleXandraa. 

Nivel :27

Nume folosite anterior:None.

Vechime pe server:10 luni si 27-28 de zile.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/9hYhpCi

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/AleXandraa.   ; Aici doresc sa spun ceva. Nu vreau sa dati  PRONegativ CONTRA dupa FH -ul meu. A fost in trecut, acum sunt alfel, dupa cum se cunoaste si uitand-va la ultimele 3-4 factiuni.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: AleXandraa.

De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Un clan ce se poate numi un clan..BEST. De ce? Deoarece este un clan in care nu pot intra toti newbie`s, simtindu-te special facand parte din el.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce mi se va cere.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.

Doresc sa adaug ceva. Nu vreau sa mi se ofere NEGATIV sau CONTRA pentru ca nu ma cunoasteti. NU trebuie sa ma cunoasteti, orientati-va raspuns citind aplicatia mea. Multumesc. Bafta.

MORIIIIIIIIIIIIIIIIIII FAAA MORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tii minte cand erai in PD de luasem rank2 si eu am plecat cu infernusul sa merg la carnete si ai pus hitmani pe mine sa ma omoare ca sa iei tu infernusul? Sau cand ai pus un prieten de al tau sa ma omoare tot asa ca sa iei infernusul tu?

MORIIIIIIII FAAA ZDREANTOOOOOOOOOOOOO MORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Aici fostul Norry baieti in caz ca nu stiati.

Contul norry nu mai este al meu, sper sa-ti aduci aminte alexandrooo

Posted

Aici doresc sa spun ceva. Nu vreau sa dati  PRO / Negativ CONTRA dupa FH -ul meu. A fost in trecut, acum sunt alfel, dupa cum se cunoaste si uitand-va la ultimele 3-4 factiuni.

Doresc sa adaug ceva. Nu vreau sa mi se ofere NEGATIV sau CONTRA pentru ca nu ma cunoasteti. NU trebuie sa ma cunoasteti, orientati-va raspuns citind aplicatia mea. Multumesc. Bafta.

1) Hai sa iti zic ceva, aici nu e cum iti doresti tu. Aici este AIM, noi votam, nu ne zici noua sa nu ti se ofere contra / neutru.

2) Daca nu ma insel, tu esti 666.Fromhell, rezulta ca minti in privinta sexului tau.

Din 1) si 2) Rezulta :   CONTRA

Edit: Nu poti CONVINGE membri AIM SA TE VOTEZE DUPA PLACUL TAU, INDIFERENT DACA TE CUNOSC ( Ei ) sau nu.

TU trebuie sa te faci placut pe server PRIN COMPORTAMENT. AIM NU ITI DA ACEST AVANTAJ. DACA INTRI AICI NU TE SCHIMBI PESTE NOAPTE.

Revino cu o aplicatie cand ai bagat la cap ce-am scris sus.

Posted

Hai la interval, sa iasa la interval, care mi-e rival, care se crede rival.

contra.png

pre_1330111397__respins.png

respins_tryagain.png

respins.png

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp