Miatoris15 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Nume:Paraschiv Andrei Varsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Eu sunt o persoana cu capul pe umeri si cu toate mintile in cap, deaceea sunt considerat un baiat istet, ager la minte, dar mai ales pentru deciziile care le iau pe loc. Firea mea este una mai sensibila si pun la suflet unele chestii pe care unii nici nu le baga in seama, dar cu toate acestea cand am " puterea " ma impun repede pentru ca stiu sa atrag atentia si cand o fac sunt ascultat si de multe ori inteles. Sunt un tip sportiv, imi place sa ma plimb cu bicicleta cu prietenii, sa merg la inot ( nu de performanta ), fotbalul.. imi place foarte mult, este sportul meu preferat. Cat despre nebunii, imi place sa ma distrez cu prietenii mergand la furat de cirese si multe alte chestii pe care parintii mei cu siguranta nu ar fi de acord. NU fumez si beau doar bere care contine putin alcool sau deloc.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Andrei_ParaNivel :31Nume folosite anterior:Nu am folosit.Vechime pe server:7 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am avut. Primul ban a fost pentru incercare inselatorie ( /free ), aveam level mic si acum regret, iar al doilea ban l-am primit pentru cheats, dar am luat unban fara sa donez. Poza cu invitatie:http://imgur.com/qSaTNTy stiu ca are 2 zile vechime, dar am fost banat si nu am putut face aplicatia. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Andrei_ParaCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Am si skype si messenger. De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa ma alatur clanului AIM pentru ca nu este un clan pentru oricine, aici intra doar jucatorii care au respect si un trecut cat mai curat. Aim este un clan respectat de toti membrii de pe BuGGed, iar membri acestui clan sunt niste membrii de nota 10.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul AIM cu tot ce mi se va cere, uneorii incalcandu-mi si principiile pentru ca sunt o fire nebuna cum am spus.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, voi adauga tag-ul.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da
Maribu Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 PRO ( am fost silit de TripleXXX sa dau ''PRO'' altfel riscam ban :( )
element. Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Pro, click para. Edited June 8, 2014 by element.
Recommended Posts