DoNSirI Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Nick: Keviin Tip(avatar/semnătură/logo):Semnatura Stock(obligatoriu):http://i.imgur.com/MuALyTe.jpg Text: Vreau sa scrie 'Keviin' intr-un loc potrifit , eu nu ma pot decide inca .. si nu prea ma pricep Detalii: Vreau sa o faceti ca pentru o semnatura la dimensiuni , vreau ceva efecte pe margini , sa vibreze ( intr-un cuvant o vreau cat mai modificata ) Detalii despre text:O vreau modificata , cea mai buna semnatura are + 1 de la mine Edited June 9, 2014 by Keviin
DoNSirI Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Noi nu lucram pe imagini deja editate. Schimba stock-ul este editat. Cu unu needitat. Stock-ul a fost schimbat !
Zurlo Bugged Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Poftim, dupa cum ai cerut: <- Sper sa iti placa.
DoNSirI Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Poftim, dupa cum ai cerut: <- Sper sa iti placa. Poftim: @, Mi-am ales , va multumesc mult . @Apex o sa-ti dau un +1 atunci cand pot , iti multumesc mult
Recommended Posts