Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Primu meu vines, stiu ca sunt prost habar n-am sa editez asa ceva dar am facut si eu ceva acolo :))), Puteti sa ma injurati, stiu ca sunt nob la editarea unu-i video :o3. 2 Quote
SnkLaur Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Primu meu vines, stiu ca sunt prost habar n-am sa editez asa ceva dar am facut si eu ceva acolo :))), Puteti sa ma injurati, stiu ca sunt nob la editarea unu-i video :o3. :)) Foarte tare. Quote
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Foarte tare :)) Felicitari! :)) Foarte tare. Apreciez :D Quote
acdLOOL Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Primu meu vines, stiu ca sunt prost habar n-am sa editez asa ceva dar am facut si eu ceva acolo :))), Puteti sa ma injurati, stiu ca sunt nob la editarea unu-i video :o3. Au mai fost de cateva ori, cum sa iei curba , cum cred ca iau etc, asta e cea mai originala gg, mai stii cand te rugai sa te bag in conf pe skype:))? Quote
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Au mai fost de cateva ori, cum sa iei curba , cum cred ca iau etc, asta e cea mai originala gg, mai stii cand te rugai sa te bag in conf pe skype:))? :D :)) Da mai stiu :o3 Quote
DanielBroather Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Primu meu vines, stiu ca sunt prost habar n-am sa editez asa ceva dar am facut si eu ceva acolo :))), Puteti sa ma injurati, stiu ca sunt nob la editarea unu-i video :o3. tare =]]] Quote
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 tare =]]] Mersi, apreciez foarte mult ca ziceti toti asta :o3. Quote
Luis Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Prea calumea vine-urile, felicitari la toti! :)) Quote
.Arthur. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 (edited) Geeeenial =)) Mai asteptam. Edited June 26, 2014 by GR.FCDB Quote
DENYSMIU Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Salut ! Am mai incercat sa fac si eu un Vines si iata ca mi-a reusit ;) https://www.youtube.com/watch?v=_vpXsa0yxHI&feature=youtu.be Quote
terrafly Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Felicitari! Toate sunt reusite, trebuie sa le pui si in primul post, am stat sa le caut ceva timp. Quote
Tonis Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Felicitari tuturor pentru munca depusa! Clar ati muncit si meritati laude! Toata videoclipurile sunt amuzante :)). Quote
Wrisk Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 La ultimul , imi place mult cum le-ai imbinat. :lol: Quote
mau5 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salut, după o pauză puţin mai lungă am revenit cu două vine-uri noi, sper să va placă: Vine-ul cu numărul #24. Momentul acela când greşeşti parola: https://www.youtube.com/watch?v=N-heoMDHIJw&feature=youtu.be Vine creat de: DeaN «»Vine-ul cu numărul #25. «»Acel moment când aplicaţia ta a fost respinsă: https://www.youtube.com/watch?v=klK0p0PaJBA&feature=youtu.be Vine creat de: DeaN ~~~~~~~~~~~`` Sper că vă placut, dacă aveţi ideei nu uitaţi să mi le spuneţi printr-un singur @Mention. «»Apropo, dacă nu mă ştiţi, sunt fostul @mau5. Quote
Nitu Robert Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 M-am apucat de vine,este al doi-lea : Vine realizat de : Mentosan. Quote
Recommended Posts