Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

m-am apucat recent de programare.

după doar 3 zile, am reuşit să construiesc o temă de la 0, cu ajutorul HTML + CSS. o temă uşoară, ce este drept. 

dar un pas mare pentru mine, având în vedere că-s la nivelul maxim de amator.

cât timp mi-a luat realizarea acesteia? doar 7 ore, cu aproximativ pauze de 2-3 ore.

o să mai postez pe-aici ce tâmpenii fac pe parcursul timpului.

momentan să vă arăt tema

1/2 : http://oi58.tinypic.com/2l91c1z.jpg

2/2 : http://i.imgur.com/U01QGvV.png

o parte din sursa .html 

344efdd.png

o parte din sursa .css

k4h16x.png

aştept păreri decente. nu uitaţi de nivelul la care mă aflu.

Edited by William.
  • Upvote 4
Posted

Nu prea ma pricep la programing dar ti-a iesit bine pentru inceput, felicitari si nu te opri din cea ce faci, poti ajunge unde nici nu ai crede ;)

Bravo, continua tot asa.

Posted

Cum se numeste programul?Si niste tutoriale imi poti da?

Poți să lucrezi în Notepad++.

Tutoriale găseși pe net, dand o simplă căutare "html & css tutorials", găsești și pe Youtube diverse tutoriale video.

Mai lucrează la acele butoane din header, în rest, e foarte ok dacă o aranjezi.

Posted

Da, arată mai bine V2, felicitări pentru munca pe care ai depus-o în realizarea acestei lucrări! Îmi poți spune de pe ce site ai învățat HTML și CSS?

vezi pm.

Posted (edited)

Uau, sincer nu stiu cum ai facut asta, habar nu am ce inseamna html, dar ai + 1 pentru ca arata bine :D 

mulţumesc. :D

html stă la baza ORICĂREI pagină web pe care o vezi în momentul de faţă. (fb, bugged, wikipedia)

php / jquery ajută la funcţionalitatea site-ului (mă refer la ceva dpdv complex, o funcţionalitate minimă o poţi asigura şi cu html direct)

css ajută la 'înfrumuseţarea' site-ului / a anumitor elemente 

Edited by William.
Posted (edited)

Pentru un incepator este super okey. Daca iti doresti cu adevarat sa inveti si sa progresezi mai mult de atat, o sa reusesti, iti garantez.

Asa eram si eu la inceput, dar pe parcurs am progresat...eu am invatat scripturile css si html/php din metin2, pe vremea cand aveam server era musai sa le stiu pentru pagina web...

Edited by AIM.AmonRA