Jump to content

Salutare

mihail1998

Recommended Posts

Posted

Am revenit dupa o perioada de incetare a sampului dar am hotarat ca nu merita sa las atatia bani sau acest cont de lvl asa mare degeaba si in special ca mi-am facut multi prieteni.

Sunt putin deranjat de faptul ca nu mi s-au acordat sanse ca admin chiar daca meritam mai mult ca adminii actuali inafara de Settings Shad0w Tibi si Jericho pe care ii respect pt ca s-au purtat foarte bine cu mine si nu m-au abandonat la nevoie :) 

P.S: I AM BACK!!!!!!!!

Posted

Incepusem sa iti simt lipsa

n0t pleaca de unde ai venit.

Posted

Am revenit dupa o perioada de incetare a sampului dar am hotarat ca nu merita sa las atatia bani sau acest cont de lvl asa mare degeaba si in special ca mi-am facut multi prieteni.

Sunt putin deranjat de faptul ca nu mi s-au acordat sanse ca admin chiar daca meritam mai mult ca adminii actuali inafara de Settings Shad0w Tibi si Jericho pe care ii respect pt ca s-au purtat foarte bine cu mine si nu m-au abandonat la nevoie :)

P.S: I AM BACK!!!!!!!!

Tu admin =]]?

Sfat : lasa-te dinou

Cum sa dai report dupa o saptamana de inactivitate cu "nu mai am adminul "? E o diferenta tu erai helper nu erai admin

Posted

Poti sa pleci inapoi , sincer nu cred ca intereseza pe cineva ca ai revenit. + Ca ai venit cu niste aere de vedeta proasta . Unde nu ai venit dupa o saptamana si ai intrebat "De ce nu mai am admin?" la care tu erai helper. JALNIC.

SFAT: SHOOT YOUR SELF !!!

Posted

Nu ma intereseaza parerile voastre ca am revenit sau nu ma doare fix in **** ca imi zicetis sa ma las sau nu asa ca sugeti!!!!!cei care sunt invidiosi

Si Raw si in special Borsec am fost plecat in vacanta ma rapanilor cu familia la munte o sap dar voi sunteti prea retarzic a sa stiti asta asa ca numai vb degeaba futuvas in mufa voastra paroasa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp