mihail1998 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Am revenit dupa o perioada de incetare a sampului dar am hotarat ca nu merita sa las atatia bani sau acest cont de lvl asa mare degeaba si in special ca mi-am facut multi prieteni. Sunt putin deranjat de faptul ca nu mi s-au acordat sanse ca admin chiar daca meritam mai mult ca adminii actuali inafara de Settings Shad0w Tibi si Jericho pe care ii respect pt ca s-au purtat foarte bine cu mine si nu m-au abandonat la nevoie :) P.S: I AM BACK!!!!!!!!
ddanut Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Pleaca ba ratatule de unde ai venit ! Iar vi sa strici bunul chef al playerilor ! Mufa stricata si de aruncat.
Trevor Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Incepusem sa iti simt lipsa n0t pleaca de unde ai venit.
ddanut Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 GG Sinner ! Gandim la fel. Nu mai suport copii de 13-14 ani ca mufa.. O dedicatie pentru tine si mamicuta ta ba mufa : http://www.youtube.com/watch?v=fZJXkNw2hg0
benzodiazephine Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Am revenit dupa o perioada de incetare a sampului dar am hotarat ca nu merita sa las atatia bani sau acest cont de lvl asa mare degeaba si in special ca mi-am facut multi prieteni. Sunt putin deranjat de faptul ca nu mi s-au acordat sanse ca admin chiar daca meritam mai mult ca adminii actuali inafara de Settings Shad0w Tibi si Jericho pe care ii respect pt ca s-au purtat foarte bine cu mine si nu m-au abandonat la nevoie :) P.S: I AM BACK!!!!!!!! Tu admin =]]? Sfat : lasa-te dinou Cum sa dai report dupa o saptamana de inactivitate cu "nu mai am adminul "? E o diferenta tu erai helper nu erai admin
Borsec Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Poti sa pleci inapoi , sincer nu cred ca intereseza pe cineva ca ai revenit. + Ca ai venit cu niste aere de vedeta proasta . Unde nu ai venit dupa o saptamana si ai intrebat "De ce nu mai am admin?" la care tu erai helper. JALNIC. SFAT: SHOOT YOUR SELF !!!
Alexander.Capone Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ** /me ** se poate vedea o lacrimă pe obrazul stâng al lui Alexander.Capone **
Pose Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ce sa zicem welcome back nu te-am mai vazut de mult pe srv mufo
mihail1998 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Nu ma intereseaza parerile voastre ca am revenit sau nu ma doare fix in **** ca imi zicetis sa ma las sau nu asa ca sugeti!!!!!cei care sunt invidiosi Si Raw si in special Borsec am fost plecat in vacanta ma rapanilor cu familia la munte o sap dar voi sunteti prea retarzic a sa stiti asta asa ca numai vb degeaba futuvas in mufa voastra paroasa
Tiger_999 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ok are 12 ani sau cati are dar nush ce va facut asa rau?adik daca are 12 ani inseamna ca e retardat etc?
mihail1998 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Nu vezi ca te-ai pierdut Raw?am spus un adevar dar nu poti sa realizezi :) si R4zoR poate multi spun ca am 12 ani dar nu e asa P.S: 15 ani.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.