gAZAh. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Salut, vreau să creez o echipă ranked pe League of Legends regiunea EUNE. Până in acest moment suntem trei oameni. -Eu - Jungler -AzeSan - Adc -Hammy - Mid Avem șase locuri disponibile. Mai sus aveti pozitiile ocupate, cautăm în mod special main support. Cei ce vor să intre in echipă sa posteze după următorul model. _________ Divizie : Main (jungler, top, adc, mid si campion): Câte win-uri ai la ranked ?: Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? Nume in-game: //Nu colorati textul, nu-l mariti. //Voi da @quote la acceptati, pentru cei respinsi o să postez si motivul. Edited June 10, 2014 by Rivers1337 Quote
Pitiq Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Divizie : Bronz I Main (jungler, top, adc, mid si campion): Jungler/ top -> Fiora, Hecarim, Xin Zhao. Câte win-uri ai la ranked ?: 15/37. Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce?: Pai ma consider un jucator bun pentru ca joc cu campioni de nab cu care poti cara usor si poti face kills repede :)). Nume in-game: RomeoEu Quote
Jerremy Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Divizie :Bronze 4 (faceam premade cu unu de se punea AFK si trola) Main (jungler, top, adc, mid si campion):ADC/Mid. Câte win-uri ai la ranked ?:Peste 7 Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?:Ma consider un jucator bun pentru ca am dat penta cu Ashe, Lucian(cand era la free, nu detin campionul), katarina si tryndamere. Nume in-game:Christian4 Astept Quote sau mention daca sunt acceptat sau nu. Quote
Spellix Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Divizie :unranked, nu am jucat ranked cine stie ce, am 5 win 2 lose la provisional. Main (jungler, top, adc, mid si campion):top-darius, supp-morgana/kayle Câte win-uri ai la ranked ?:5 Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? stiu sa comunic cu restul echipei. Nume in-game:strikers23 Edited June 10, 2014 by BVBSpellix Quote
hammy. Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Salut, vreau să creez o echipă ranked pe League of Legends regiunea EUNE. Până in acest moment suntem trei oameni. -Eu -AzeSan -Hammy Avem șase locuri disponibile. Cei ce vor să intre in echipă sa posteze după următorul model. _________ Divizie : Main (jungler, top, adc, mid si campion): Câte win-uri ai la ranked ?: Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? Nume in-game: //Nu colorati textul, nu-l mariti. //Voi da @quote la acceptati, pentru cei respinsi o să postez si motivul. Damn you, spune si ce locuri sunt ocupate. MIdul e al meu, il asteptam si pe Azesan sa spuna rolul. @@azeSan, Quote
gAZAh. Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Damn you, spune si ce locuri sunt ocupate. MIdul e al meu, il asteptam si pe Azesan sa spuna rolul. @@azeSan, Azesan poate juca orice carry position, revenim la aplicatii. Nu mai face nimeni off-topic. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 rivers tu esti slab jungler pls Quote
Alexander.Capone Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Divizie : cea mai mare, platinum cred Main (jungler, top, adc, mid si campion): campion mondial Câte win-uri ai la ranked ?: mai mult de o grămadă Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?: de sa:mp şi cs:go =))))) Nume in-game: n-am cont Edited June 10, 2014 by Alexander.Capone 1 Quote
xBlack Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) Divizie : Sezon trecut Silver 5 , sezonul asta bronze 1 ca nu am vrut sa mai joc ranked. Main (jungler, top, adc, mid si campion): Orice si campioni destui . Câte win-uri ai la ranked ?: Sub 100 sezonul asta... Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?: Ma consider destul de bun , deoarece am experienta in League of Legends de 2 ani. Daca sunt in Bronze sau Silver , asta nu inseamna ca nu am experienta si ca nu pot face unul de platina sau diamant. Nume in-game: xBlackAngels Edited June 10, 2014 by xBlack_Sportivu Quote
Ackles Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Divizie: Silver IV Main: Mid & Top - Akali & Fizz Câte win-uri ai la ranked: 12/27 Te consideri un jucător bun: Decideti voi asta. Nume in-game: MyhaytzaCJ 1 Quote
gAZAh. Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 (edited) @MIHAIZEW - Acceptat, add r3sp4un in-game. @xBlack_Sportivu - Acceptat, add r3sp4un in-game. @Alexander.Capone - Nu primim gigibici in echipa, sorry. @AIM.Kosnes - Daca nu stii cum sa ne lingusesti sa te primim, don`t worry, nu esti acceptat. @Cristi.Elvis - Respins, nu esti ceea ce cautam. @BVBSpellix - Acceptat add r3sp4un in-game. @Pitiq - Respins, nu cred ca mai e nevoie sa argumentez. Cer warn forum pentru cei ce mai fac off-topic. Aplicatiile continua, mai recrutam 3 persoane. In principal Support main. Edited June 10, 2014 by Rivers1337 Quote
NaNdY Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 (edited) @MIHAIZEW - Acceptat, add r3sp4un in-game. @xBlack_Sportivu - Acceptat, add r3sp4un in-game. @Alexander.Capone - Nu primim gigibici in echipa, sorry. @AIM.Kosnes - Daca nu stii cum sa ne lingusesti sa te primim, don`t worry, nu esti acceptat. @Cristi.Elvis - Respins, nu esti ceea ce cautam. @BVBSpellix - Acceptat add r3sp4un in-game. @Pitiq - Respins, nu cred ca mai e nevoie sa argumentez. Cer warn forum pentru cei ce mai fac off-topic. Aplicatiile continua, mai recrutam 3 persoane. In principal Support main. .t/c. Edited June 10, 2014 by AIMNaNdY Quote
azeSan Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Damn you, spune si ce locuri sunt ocupate. MIdul e al meu, il asteptam si pe Azesan sa spuna rolul. @@azeSan, Cat timp am cu cine juca , nu conteaza pe ce lane sunt. 1 Quote
hammy. Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Cat timp am cu cine juca , nu conteaza pe ce lane sunt. Mda, pacat ca au pus limita la ward, ca puneam pe cineva sa joace "warder", ne warda toata mapa din 3 in 3 minute :)) Quote
azeSan Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Mda, pacat ca au pus limita la ward, ca puneam pe cineva sa joace "warder", ne warda toata mapa din 3 in 3 minute :)) :)) cam asa. Quote
Sickness. Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Divizie :platinum Main (jungler, top, adc, mid si campion): adc Câte win-uri ai la ranked ?: 1000 Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? Nu, sunt prea modest. Nume in-game: - Lasati-va de lol/ Edited June 11, 2014 by Sickness. Quote
azeSan Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Divizie :platinum Main (jungler, top, adc, mid si campion): adc Câte win-uri ai la ranked ?: 1000 Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? Nu, sunt prea modest. Nume in-game: - Lasati-va de lol/ Lasati-va de lol? Bai prietene , iti dau lectii la jocul asta. Quote
Sickness. Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Lasati-va de lol? Bai prietene , iti dau lectii la jocul asta. Ce face ?!? Hahhaha, iti dau magie. Quote
Alex Andrei Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ce face ?!? Hahhaha, iti dau magie. +1 boss:)) 1 Quote
Cosma Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Divizie : platinum Main (jungler, top, adc, mid si campion): supp [Thres] jungler [Vi, Lee] Câte win-uri ai la ranked ?:226 Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ? o,0 Nume in-game: Cosminjupanu Quote
azeSan Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ce face ?!? Hahhaha, iti dau magie. AzeNoT1444 , te astept sa imi dai magie. Quote
Alexutzuuu23 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Divizie : Silver IV Main (jungler, top, adc, mid si campion): support(thresh,leona,braum,sona,taric).jungle(skarner,jax),top(riven,yorick),mid(katarina,brand,lux,twisted fate),adc(cait,lucian,vayne,graves) Câte win-uri ai la ranked ?: 185W179L Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?:nu ma consider neaparat un jucator bun dar nu sunt noob stiu sa ma descurc in orice situatie Nume in-game:TheHunterExpress Quote
LusiaN Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Divizie : Silver 5 Main (jungler, top, adc, mid si campion): Jungler Vi/kha zix/lee sin. Câte win-uri ai la ranked ?: in jur de 20, nu prea ma joc ranked. Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?: Da deoarece stiu sa joc bine in echipa. Nume in-game: Al3xTheKing Quote
hammy. Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Divizie : Silver 5 Main (jungler, top, adc, mid si campion): Jungler Vi/kha zix/lee sin. Câte win-uri ai la ranked ?: in jur de 20, nu prea ma joc ranked. Te consideri un jucător bun ? Dacă da, de ce ?: Da deoarece stiu sa joc bine in echipa. Nume in-game: Al3xTheKing Topicul asta e mai vechi ca azeSan. Quote
Recommended Posts