xTremE Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nume: Alexandru Szornyi.Varsta:17Autodescriere (~ 30 cuvinte): Nu cred ca are rost sa ma descriu, deoarece majoritatea playerilor nu se descriu ei defapt mint, mint despre cum ar vrea ei sa fie sau sa devina.Consider ca daca vrei sa stii ce fel de persoana este trebuie sa o cunosti personal.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : xTrNivel : 29Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Imediat 1 an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, 3/3 Warn's Deoarece am luat 1/3 L-am rugat pe Lucyfer666 sa imi dea ban altfel incat sa mi se stearga warn-ul, mi-a spus ca nu poate da asa si ca trebuie sa injur pe cineva, asa ca l-am injurat pe el de 2 ori ca sa iau ban sa fiu curat ca lacrima. Poza cu invitatie: http://imgur.com/fjVaVRO Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xTrCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: alex.szornyi@yahoo.com xTr.xTreMe-skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece vreau sa stau alaturi de oameni importantii intr-un clan important, m-am saturat sa stau in clanuri de Newbie si sa imi ceara banii.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Financiat si Psihic.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
Leu Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) EDIT: PRO Edited June 12, 2014 by AIM.DanLeoveanu
xk1daL Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Contra -> 100/100 clan members Contra -> 100/100 clan members Sunt locuri.
alesu Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Pro la baiat, e foarte de treaba. OFF: Votul tau este anulat. Motiv: Cei care dau invitatie , nu mai au voie sa voteze ( PRO / CONTRA). Stiu, exprimarea este ambigua, dar intelegi tu. ON: Chiar daca ai dreptate in cazul ca trebuie mai mult ca sa cunosti o persoana decat o autodescriere, dar asta nu inseamna ca va trebui sa si minti, chit ca majoritatea o fac. Imi place cum gandesti, dar nu imi place ca nu te-ai obosit sa-ti faci autodescrierea. Scuze, contra din acest motiv.
Recommended Posts