KruZZel Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Fiecare are avantaje si dezavantaje. Samsung. Quote
RemixX Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Aleg Nokia pentru lucru si navigat pe internet etc, iar Samsung pentru jocuri Edited June 11, 2014 by ValentYn. Quote
Sp3cTeRx Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Samsung. Nokia au inceput sa tot coboare. Chiar si la rezistenta, noile "smartphone-uri" de la Nokia sunt din ce in ce mai usor de spart. Quote
iQwake Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Samsung, părerea mea e că sunt cele mai bune smartphone-uri. Quote
Daniel_Mihai Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Samsung, evident. Are mult mai multe avantaje faţă de iPhone şi deţin unul. cu samsung am crescut.. :) Quote
Weakness Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Merg pe Nokia, nu știu de ce. Mi-am înlocuit Android-ul cu Windows Phone și pot spune că nu regret absolut nimic. Pentru mine îmi aduce avantaje, pentru majoritatea nu. Quote
SoMuchGREEN Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 @, @@Weakness, Nu vedeti ca topic-ul e din iunie 2014? De atunci iti schimbi si 3 telefoane. Quote
Weakness Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 @, @@Weakness, Nu vedeti ca topic-ul e din iunie 2014? De atunci iti schimbi si 3 telefoane. E un simplu sondaj, nu e o întrebare sau o cerere de ajutor. Dacă acum am dat de topic, am spus ce aveam de spus. Quote
Freaky Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 @, @@Weakness, Nu vedeti ca topic-ul e din iunie 2014? De atunci iti schimbi si 3 telefoane. Aşa şi? Dacă îmi arde mie să postez postez! N-am încălcat nicio regulă. Da' văd că postezi şi tu pentru un post în plus. Quote
SoMuchGREEN Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) @, Taci pls. Chiar crezi ca-mi pasa de post-uri? =]]]]]]]]]]. Edited March 2, 2015 by SoMuchGREEN Quote
Freaky Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 D-aia nu mai pot io că-ţ' pasă sau nu ţie. Ai vrut şi tu să te dai important atenţionându-ne pe noi că nu mai e topicu' de actualitate. :wacko: Quote
Leo_ Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Aleg Nokia pentru camera, pur si simplu face poze fenomenale. In plus, W8.1P mi se pare mult mai "lag-free", nu e plin de shits and other stuff inutile. Asa ca, Nokia, desi am Samsung de 4 ani, experienta cu 2 telefoane. (In prezent avand S4). Aleg Nokia pentru camera, pur si simplu face poze fenomenale. In plus, W8.1P mi se pare mult mai "lag-free", nu e plin de shits and other stuff inutile. Asa ca, Nokia, desi am Samsung de 4 ani, experienta cu 2 telefoane. (In prezent avand S4). Aleg Nokia pentru camera, pur si simplu face poze fenomenale. In plus, W8.1P mi se pare mult mai "lag-free", nu e plin de shits and other stuff inutile. Asa ca, Nokia, desi am Samsung de 4 ani, experienta cu 2 telefoane. (In prezent avand S4). Quote
Hepo Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Nokia, pt ca face poze fenomenale, si internetu merge perfect! Quote
Recommended Posts