DanielDG Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 NFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Lac Daniel.Varsta:14, iar pe 24 iunie implinesc 15 ani. Localitate: Sibiu.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu ochii albastri, parul blond, de treaba, amabil, glumet, prietenos, modest, iubitor, silitor, descurcaret, respectos, cu cei 7 ani de acasa, saritor in ajutorul altora si bineinteles cateodata sensibila. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : DanielDG.Nivel : Detin level 16.Nume folosite anterior: Nu am folosit un alt nume.Vechime pe server: De 2 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/DanielDGCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Messenger: eminem.extreme Skype: blondu.xdDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place tagu clanului si vreau sa ajut cu tot ce pot.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce sta in putinta.Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server? Da. CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De pe forum si de la cei din clan. Știi regulile clanului?: Da le stiu. De la ce vine [iMPARAT]?: Imparat :-?? [Nu scrie nicaieri chestia asta] Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Cu tot ce pot. Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?: Da si ma enervez foarte greu. De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru a-mi face prieteni noi etc. Ai mai fost membru? Cum te-ai simțit?: Nu, nu am mai fost membru.
Recommended Posts