Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Copil care stie sa "editeze"

O scurta prezentare: Nu am mai jucat samp cred ca de 2-3 luni, nu ma voi apuca, m-am saturat de copii care incep sa injure etc.

Am zis sa-mi pun mintea cu un copilas care stie sa "editeze"

Si daca m-ai ma stiti de pe atunci cand faceam videoclipuri si eu, ce vremuri, va salut pe toti si poate mai ma apuc si eu in vara asta de samp sa dau infernusu ca tot nu am ce face cu el.

@TripleXXX salkf

Link catre filmulet:

Videoclipuri exceptionale:  http://minus.com/i/biZzgmm26EGIC

https://www.youtube.com/watch?v=rNeg1KRZ9M8 

PS: Citizi prezentarea,nu eu am facut hidosenia de mai sus^

Edited by acdLOOLZEW
  • Upvote 6
Posted

Mama ce-ai facut te-ai plimbat pe apa si ai filmat cu CamHack pentru asta meriti  +1:))))))))))))))))))))))))))))

Mai bine te lasai se SamP fara sa faci chestia asta

Posted

Mama ce-ai facut te-ai plimbat pe apa si ai filmat cu CamHack pentru asta meriti  +1:))))))))))))))))))))))))))))

Mai bine te lasai se SamP fara sa faci chestia asta

Scuze pt off-topic.

SnaKee el macar a muncit ca l-a facut si l-a editat, nu ca tine a intins mana, se referea baiatu daca credem noi ca merita si a iesit ceva frumos sa ii dam +1 nu a cersit.

Lasa-te tu de SA:MP nu el.

Posted

Scuze pt off-topic.

SnaKee el macar a muncit ca l-a facut si l-a editat, nu ca tine a intins mana, se referea baiatu daca credem noi ca merita si a iesit ceva frumos sa ii dam +1 nu a cersit.

Lasa-te tu de SA:MP nu el.

sal zenek, ai luat remove pe snicars?

Posted

sal zenek, ai luat remove pe snicars?

Sharawwy ? Serveru ala cre ai zis tu este un server de toata jena. Sa dat drept server bugged ! 

On: Frumos video.

Posted

Bai voi nu a-ti citit descrierea=]] doamne e praf videoclipul si se crede bun ala care l-a facut, il fac de 10000 de ori mai bun, doamne cititi descrierea=]

Posted (edited)

Praf filmat, praf editat.

Lasă-te.

Cu ”experiența” ta poți face un video de 2 secunde =)))))))))))))))))))))))))))))))))) huehuehuehhue.

Praf încă odată! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Edited by Syntex
Posted

Lasă-te.

Cu ”experiența” ta poți face un video de 2 secunde =)))))))))))))))))))))))))))))))))) huehuehuehhue.

Iara ii critici tu pe toti?Mai intai uitate la tn si dupa sa vorbesti!S@L P@!

P.S:Foarte frumos.

Posted (edited)

Lasă-te.

Mă uimeşte faptul că, deşi a şi spus că nu el l-a făcut, toți a-ți spus(aproape toți) ''frumos, gg, nașpa'' s.a.m.d., el vorbea acolo, de cineva care a făcut acel video ''praf'', dar defapt, se cred bun.

Da, video-ul este cam slab, ultima parte e foarte slabă.

Edited by Taylor
Posted

Iara ii critici tu pe toti?Mai intai uitate la tn si dupa sa vorbesti!S@L P@!

P.S:Foarte frumos.

Uite-te la videoclipurile mele și mai vorbim, huehuehuehu, te pwp.

Posted

Mă uimeşte faptul că, deşi a şi spus că nu el l-a făcut, toți ați spus(aproape toți) ''frumos, gg, nașpa'' s.a.m.d., el vorbea acolo, de cineva care a făcut acel video ''praf'', dar defapt, se cred bun.

Da, video-ul este cam slab, ultima parte e foarte slabă.

Lasă-te.

Va cam bate pe toti gramatica, deaia m-am lasat de sa-mp sa scap de corigente la romana ca asa ajung toti.

In ce hal scrieti fratilor mai bine scoateti abecedarul si apucati-va de treaba, sau manualul de a 6-a sa nu ramaneti repetenti, vedeti ce faceti ca e grav sal0th.

Posted

Va cam bate pe toti gramatica, deaia m-am lasat de sa-mp sa scap de corigente la romana ca asa ajung toti.

In ce hal scrieti fratilor mai bine scoateti abecedarul si apucati-va de treaba, sau manualul de a 6-a sa nu ramaneti repetenti, vedeti ce faceti ca e grav sal0th.

Mie mi-ai spus?

Posted

bine mă ăsta. 

ce om și-ar pune numele ”acdLOOL”? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nu știai ce urmează după ”a” și ți-ai pus ”c”? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

O scurta prezentare: Nu am mai jucat samp cred ca de 2-3 luni, nu ma voi apuca, m-am saturat de copii care incep sa injure etc.

Si daca m-ai ma stiti de pe atunci cand faceam videoclipuri si eu, ce vremuri, va salut pe toti si poate mai ma apuc si eu in vara asta de samp sa dau infernusu ca tot nu am ce face cu el.

@TripleXXX salkf

Link catre filmulet:

Frumos dar si original. GG!

Posted (edited)

@TripleXXX salkf

Link catre filmulet:

:)+1 P..kE

bine mă ăsta. 

ce om și-ar pune numele ”acdLOOL”? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nu știai ce urmează după ”a” și ți-ai pus ”c”? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Te-ai gandit ca poate vine de la alcool?Dar stai... copii nu stiu de alcool :)

Edited by VidGhost
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp