Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce mincinos extraordinar de analfabet esti. Ieri ai zis ca pleci la tara si ca revi azi, au trecut 3-4 zile. Esti penibil, copil de 12 ani, hai, da report si nu plange, poti suferi in tacere daca vrei.

Tu chiar n-ai ce face prietene? Pune mana pe un dex cum ti-am spus acum 1 an. Ca tot de rasul lumii ai fost. Si am 15 ani. Tu dc n-ai pus varsta? Sa nu rada altii de varsta ta de 11 ani? M-am uitat pe FB tau. Esti un copilas ma. Zici de mne ca am 12 ani dar daca-ti dau o palma iti aplauda umerii.

Edited by Fielddone2
Posted (edited)

Tu chiar n-ai ce face prietene? Pune mana pe un dex cum ti-am spus acum 1 an. Ca tot de rasul lumii ai fost. Si am 15 ani. Tu dc n-ai pus varsta? Sa nu rada altii de varsta ta de 11 ani? M-am uitat pe FB tau. Esti un copilas ma. Zici de mne ca am 12 ani dar daca-ti dau o palma iti aplauda umerii.

Replici de 12 ani, ne certam pe skype daca te lasa m***, tu nici nu sti cum ma cheama. Nu vreau ii poluez topicul lui Nyet, doar am aratat lumii ca minti, se vede ca nu ai argument pentru asta, cum nu ai nici pentru ca esti analfabet.

Edited by Menedatz
Posted

Replici de 12 ani, ne certam pe skype daca te lasa m***, tu nici nu sti cum ma cheama. Nu vreau ii poluez topicul lui Nyet, doar am aratat lumii ca minti, se vede ca nu ai argument pentru asta, cum nu ai nici pentru ca esti analfabet.

Ba Primac Antonie(nume de copil avortat). Esti vai de capu tau ba baiatule. Dupa FB tau mi-am dat seama ca ai 11-12 ani. Mai taci acolo ca ti-o iei 

Posted

Ba Primac Antonie(nume de copil avortat). Esti vai de capu tau ba baiatule. Dupa FB tau mi-am dat seama ca ai 11-12 ani. Mai taci acolo ca ti-o iei 

Terminate, ma ameninti? Decat numele tau de TOMAta, mai bine ce nume am eu, insa nu vei afla niciodata. Nu trebuie sa crezi toti idioti care zic ca-s eu, am vorbit ulterior cu Slai si sa clarificat, dar esti prea idiot ca sa intelegi asta. Nu mie frica de tine, pacat ca eu acum sunt unde tu nu o sa fi niciodata si nu pot veni pana la locuinta ta sociala construita integral din carton pentru a te capaci.

Esti atat de slab in cat ai ajuns sa te iei de numele altor persoane, absolut jalnic, dar asta este, atat te duce mintea, trebuie sa incelegem ca printre noi sunt si persoane cu handicap (pariez ca-mi intorci replica).

Posted

Terminate, ma ameninti? Decat numele tau de TOMAta, mai bine ce nume am eu, insa nu vei afla niciodata. Nu trebuie sa crezi toti idioti care zic ca-s eu, am vorbit ulterior cu Slai si sa clarificat, dar esti prea idiot ca sa intelegi asta. Nu mie frica de tine, pacat ca eu acum sunt unde tu nu o sa fi niciodata si nu pot veni pana la locuinta ta sociala construita integral din carton pentru a te capaci.

Esti atat de slab in cat ai ajuns sa te iei de numele altor persoane, absolut jalnic, dar asta este, atat te duce mintea, trebuie sa incelegem ca printre noi sunt si persoane cu handicap (pariez ca-mi intorci replica).

Nu-ti intorc replica pentru ca nu ma cobor la mintea ta aia esuata. Si mai exact, unde ai ajuns tu ma? In groapa de gunoi? Scze. Acolo nu am fost si nu o sa fiu niciodata.

Posted

"mintea ta aia esuata"

"scze"

Se vede cine stie rromana si cine e viitorul tari, oligofren-ul de mai sus. Mi-am permis sa ies din tara, sa plec din tara asta de c****, tu nu ai sa iesi din tara niciodata, pentru ca esti prea prost.

Posted

Nu exista asa ceva. Probabil e pura intamplare.Este facuta din data de 11 noiembrie 2013. Inca mai am cateva videouri.

Măcar recunoșteai, decât ai micșorat-o.

Posted

Măcar recunoșteai, decât ai micșorat-o.

Sincer, nu. Le postam pe toate 4 daca le luam, dar nici nu ma asteptam ca ultima a ta sa coincida cu asta a mea. Probabil ca e pura intamplare.

Posted (edited)

+1 pentru imi place tinta si imi aduce aminte de un joc f. special ^^

Edited by bLacKo
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp