King.KEiKOV Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Salut Slam as vrea aceste doua Avatare cu numele LdvoN. Quote
Cristi599 Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Salut Slam as vrea aceste doua Avatare cu numele LdvoN. "Nu imi trimiteti PM-uri cu "Imi faci si mie un avatar / semnatura / logo", am primit mii si mii de astfel de PM-uri, nu pot sa va ajut pe toti, puteti posta la "cereri"." - de asemenea, nu fac avatare prin intermediul portofoliului, aveti cereri. Foarte frumos. Nice. Multumesc. Quote
Cristi599 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Multumesc #New: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; 2 Quote
Cristi599 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Frumoase,GG! Multumesc http://i.imgur.com/1VeIuwz.pngfontul pls Bellerose Quote
Layzz Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) frumoase, nu te lăsa! Edited March 18, 2015 by Layz Quote
Cristi599 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Naşpa, nu te lăsa că mor. shhhh. frumoase, nu te lăsa! Multumesc :) Quote
vexos Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Interesante creatii ! Tine-o tot asa, faci o treaba minunata ! Quote
Cristi599 Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 (edited) ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Edited March 21, 2015 by SLAM 1 Quote
Razvi25 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Lucrezi frumos! Quote
Geala Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) Frumos +1.Scrie aMz sub BUGGED cu acelasi font dar aMz sa scrie mai mare decat bugged pls Edited March 21, 2015 by Geala Quote
Cristi599 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Lucrezi frumos, GG! Ba, cu tine nu mai vorbesc. De acum cand fac creatii frumoase jur ca-mi pun numele. Incepeai sa spui la paint ca eu sunt praf si ca am FH prost, dar uita-te la ce ai tu: DevilEugeN was uninvited by SebastiaN. from faction Paramedic Department (rank 1) after 8 days, with FP. Reason: Nepostare raport de activitate la rank 1. 2014-05-18 17:44:51 Si asta am eu: SLaM was uninvited by aLonE from faction San Fierro Police Department (rank 3) after 37 days, without FP. Reason: Demisie. Sau: .SLaM was uninvited by Razvyc from faction FBI (rank 3) after 30 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Sau chiar: .SLaM was uninvited by Alex.Tkd from faction San Fierro Paramedic Department (rank 4) after 29 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Plus de asta, te mai dai LdvoN pe red. Ce xerox magn1f1c, maine o sa postezi target mdc si o sa zici ca e facut de tine. Sper ca nu vrei sa ajungi ca VaL0, saracu', cred ca a plans atat de mult cand i-am facut topicul ala... Lucrezi frumos, GG! Multumesc :wub: Frumos +1. Scrie aMz sub BUGGED cu acelasi font dar aMz sa scrie mai mare decat bugged pls O fac imediat, iti dau PM. (iti fac doar tie, e doar o exceptie ;d Lucrezi foarte frumos. Multumesc :) Lucrezi frumos! Mersi. 1 Quote
Geala Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 O fac imediat, iti dau PM. (iti fac doar tie, e doar o exceptie ;d Oke, astept. Ba, cu tine nu mai vorbesc. De acum cand fac creatii frumoase jur ca-mi pun numele. Incepeai sa spui la paint ca eu sunt praf si ca am FH prost, dar uita-te la ce ai tu: DevilEugeN was uninvited by SebastiaN. from faction Paramedic Department (rank 1) after 8 days, with FP. Reason: Nepostare raport de activitate la rank 1. 2014-05-18 17:44:51 Si asta am eu: SLaM was uninvited by aLonE from faction San Fierro Police Department (rank 3) after 37 days, without FP. Reason: Demisie. Sau: .SLaM was uninvited by Razvyc from faction FBI (rank 3) after 30 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Sau chiar: .SLaM was uninvited by Alex.Tkd from faction San Fierro Paramedic Department (rank 4) after 29 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Plus de asta, te mai dai LdvoN pe red. Ce xerox magn1f1c, maine o sa postezi target mdc si o sa zici ca e facut de tine. Sper ca nu vrei sa ajungi ca VaL0, saracu', cred ca a plans atat de mult cand i-am facut topicul ala... Multumesc :wub: O fac imediat, iti dau PM. (iti fac doar tie, e doar o exceptie ;d Multumesc :) Mersi. Oke, astept. Quote
Mario Lazu Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 imi poti face si mie avatarul asta?Text : [AIM]Skivo_ Quote
King.KEiKOV Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ba, cu tine nu mai vorbesc. De acum cand fac creatii frumoase jur ca-mi pun numele. Incepeai sa spui la paint ca eu sunt praf si ca am FH prost, dar uita-te la ce ai tu: DevilEugeN was uninvited by SebastiaN. from faction Paramedic Department (rank 1) after 8 days, with FP. Reason: Nepostare raport de activitate la rank 1. 2014-05-18 17:44:51 Si asta am eu: SLaM was uninvited by aLonE from faction San Fierro Police Department (rank 3) after 37 days, without FP. Reason: Demisie. Sau: .SLaM was uninvited by Razvyc from faction FBI (rank 3) after 30 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Sau chiar: .SLaM was uninvited by Alex.Tkd from faction San Fierro Paramedic Department (rank 4) after 29 days, without FP. Reason: Cerere de demisie. Plus de asta, te mai dai LdvoN pe red. Ce xerox magn1f1c, maine o sa postezi target mdc si o sa zici ca e facut de tine. Sper ca nu vrei sa ajungi ca VaL0, saracu', cred ca a plans atat de mult cand i-am facut topicul ala... Sa sti ca nu ma speri tu pe mine cu amenintarile tale. Quote
Milkaa123 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Frumoase, felicitari pentru munca depusa. Quote
Recommended Posts