Senax Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Susai Florin.Varsta:Am varsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Florin sunt din Alexandria, judetul Teleorman, sunt un baiat silitor si imi place sa muncesc.Imi place sa rad atunci cand este cazul, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si imi place sa ascult lumea cand are ceva sa imi spuna.Am un simt al umorului foarte dezvoltat, ma integrez repede in orice fel de anturaj, ceea ce ma face un baiat de treaba a carei prezenta este mereu placuta.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Senax.Nivel :15Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Aproximativ 8 luni, am mai jucat si pe red.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, pe acest cont pentru necooperare admin. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SenaxCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Skype: Susai.FlorinDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este cel mai organizat clan dupa parerea mea de pe server si cred ca ma pricep foarte bine la arme, cat sa fac parte din el.Am foarte multi prieteni in Clanul AIM si as dori sa ma alatur lor si de ce nu sa cunosc lume si sa imi faci noi prieteni.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca pot ajuta clanul cu orice, daca cineva are nevoie de ajutorul meu voi face tot posibilul sa-l ajut asa cum pot, atat pe el cat si clanul.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da, sunt de acord sa-l adaug si pe server.
XeNnOoRr Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 CONTRA, ai cerut invitatia, ea nu se cere, se obtine daca meriti!
Recommended Posts