sorinu Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Mă numesc Alex.Varsta: Am frumoasa vârstă de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): E puţin cam greu sî vorbesc despre mine. În primul rând sunt un băiat ambiţios, îmi place şcoala, am note bune, sunt amabil cu fiecare persoană, sunt respectuos, îmi plac filmele de comedie deoarece iubesc să am mereu zămbetul pe buze. Eu sunt 2 persoane, într-una fiind zodia scorpion şi în alta fiind o persoană cu amabilitate si respect faţă de cei mai mari ca mine. Scopul meu in viaţă este să am o viata frumoasa şi liniştită, cu o familie lângă mine şi cu un loc bun de muncă de care să mă bucur. Îmi place să ies pe afară cu prietenii, îmi place, să fac orice activitate care ţine de mine si de cei din jurul meu. Nu îmi plac glumele proaste, copilăriile şi tot ce ţine de ''prost gust''. Cam atât pot spune despre mine. Mulţumesc pentru atenţia acordată.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick: Alexutzu_21Nivel: Deţin level 35+.Nume folosite anterior: B$ABO$$21, @Alexutzu_21, Sf.Alexutzu_21.Vechime pe server: Joc pe acest server minunat de pe data de: 09/11/2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, din fericire nu am mai avut ban vreodată. Poza cu invitatie: http://imgur.com/r8Ba2fu Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alexutzu_21CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: Alex Bufteanu [!] Yahoo: bufteanualexDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Eu îmi doresc să fac parte din acest clan nu numai pentru că are un TAG foarte tare, îmi doresc în special să fac parte din el pentru că am foarte mulţi prieteni care sunt membri şi vreau să ne distrăm şi să fim uniţi cum eram odată când nici nu ne gândeam că o să ajungem aşa de sus. Un alt motiv ar fi acela de a cunoaşte mai multe persoane cu care să mă împrietenesc şi să ne ajutăm la bine şi la greu. Iar cel de-al treilea motiv pentru care vreau să mă alătur acestui clan este pentru că are nişte membri excepţionali, cu simţul umorului, cu cei 7 ani de acasă şi deasemenea liderii clanului sunt un exemplu demn de urmat pentru toţi playerii de pe acest server. Sper ca de data aceasta să fiu acceptat pentru că pot spune că ''iubesc'' acest clan şi ar fi păcat să nu fiu membru al său şi să arăt de ce sunt în stare. Vă salut pe toţi!Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu orice este nevoie (pot oferii free pe $1, pot să scutesc membrii de un permis confiscat şi mai pot să le fiu alături ori de câte ori este nevoie, la bine sau la rău ş.a.m.d).Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineîţeles!
NuDauNume Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 PRO ! imi place cum te comporti te stiu din LVPD.
Colex Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Neutru, nu te cunosc. Edited June 15, 2014 by AIM.Crock
sorinu Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 (edited) Sa zicem un pro. Mersi. Sa zicem PRO, sa nu ma faci sa regret. Mulţumesc, nu o să regreţi! :* Edited June 15, 2014 by AIM.SebastiaN. Nu mai posta in acest topic, astepta pareri si decizia finala.
Recommended Posts