Pavlovsk. Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Salut. Mi-am reinstalat windows-ul, mi-am pus Windows 7 ultimate. Bun.. cand dau connect la samp, imi arata ca si cum ar incepe sa ruleze [mi se invarte cercul ala pe langa sageata 2-3 secunde] dar nu-mi intra. Pot astepta la nesfarsit. Sfaturi? [dau +1]. Quote
Albertto Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Salut. Mi-am reinstalat windows-ul, mi-am pus Windows 7 ultimate. Bun.. cand dau connect la samp, imi arata ca si cum ar incepe sa ruleze [mi se invarte cercul ala pe langa sageata 2-3 secunde] dar nu-mi intra. Pot astepta la nesfarsit. Sfaturi? [dau +1]. Incearca sa instalezi din nou GTA San Andreas+SA:MP. Dupa ce ai sters absolut tot ce tine de GTA + SA:MP reinstaleaza. Quote
Pavlovsk. Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Incearca sa instalezi din nou GTA San Andreas+SA:MP. Dupa ce ai sters absolut tot ce tine de GTA + SA:MP reinstaleaza. Acum incerc. Quote
PH_Robii Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 @Derek intra in My Documents->GTA San Andreas User Files si sterge gta_sa.set si o sa iti mearga 100%. Quote
Kosso.Cross Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) Această problemă este din cauza că nu ai crackul bun , folosește acest c.r.a.ck și sigur îți va merge . http://rghost.net/56404524 . Sper că ți-am fost de ajutor. Edited June 16, 2014 by Kosso Quote
Trebor. Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Salut. Mi-am reinstalat windows-ul, mi-am pus Windows 7 ultimate. Bun.. cand dau connect la samp, imi arata ca si cum ar incepe sa ruleze [mi se invarte cercul ala pe langa sageata 2-3 secunde] dar nu-mi intra. Pot astepta la nesfarsit. Sfaturi? [dau +1]. CTRL+ALT+DEL->Task Manager->Processes->gta_sa.exe->End process. Si incerci iar :) Quote
Pavlovsk. Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Eu nu am in GTA Users File, folderu' gta_sa.set  Scuze pentru double post, am incercat toate metodele spuse mai sus, dar in zadar.. pe windows xp mergea..   Quote
Pavlovsk. Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 @Maic, tot nu merge. ON: Acum imi spune despre card audio. Quote
Pavlovsk. Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Care-mi lasa si mie un driver audio pt. windows 7 32 bit? Quote
alesu Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ha, buna asta. Ne trebuie un nume al placii tale de sunet. Ti se aude sunetul in Windows? Quote
Pavlovsk. Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Ha, buna asta. Ne trebuie un nume al placii tale de sunet. Ti se aude sunetul in Windows? Nu se aude nimic, nici un sunet. Pe difuzorul ala de langa ceas [ dreapta jos] arata un x. ON: Nume placa:ASUS n13219 Quote
Mr.Jaks Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dai doua picioare la pc inainte sa deschizi sa:mp, merge 100%!! **E testata de mine metoda. Quote
alesu Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Numele exact. Instaleaza Speccy si uita-te la Motherboard, faci o poza cu fereastra si o pui aici. Quote
.Olaf. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Pai si eu am aceeasi problema ca tine....asta de aseara...si totul s-a intamplat dintr-o data. Nici eu nu i-am dat de cap la aceasta problema. Am instalat si c.r.a.k.-ul acela , si direct x-ul dar degeaba, tot la fel face. Daca nu voi rezolva pana maine seara...reinstalez windows-ul. Pai uite ca am gasit ce trebuie sa faci. Descarca programul asta:Â http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_ro.php . Apoi instaleaza placa video, placa de sunet si vezi ce mai iti trebuie....e un program foarte bun care iti detecteaza automat driverele. Sigur iti va functiona dupa aceea. Bafta! Edited June 17, 2014 by Be3thoven Quote
Pavlovsk. Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Am intrebat pe cineva si a spus ca trebuie instalata placa video si placa de sunet, dar cand instalez driverul pentru placa audio imi da o eroare, ce trebuie sa fac ca sa lichidez aceasta eroare? Quote
.Olaf. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Am intrebat pe cineva si a spus ca trebuie instalata placa video si placa de sunet, dar cand instalez driverul pentru placa audio imi da o eroare, ce trebuie sa fac ca sa lichidez aceasta eroare? Foloseste programul recomandat mai sus de mine. Este mai mult decat eficient. Daca nu te descurci add: adrianirinel25@yahoo.com Quote
DanielDG Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dai doua picioare la pc inainte sa deschizi sa:mp, merge 100%!! **E testata de mine metoda. Hah buna asta. Â Iati Realtek Audio poate atunci iti merge. Quote
AlexCondur07 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dai doua picioare la pc inainte sa deschizi sa:mp, merge 100%!! **E testata de mine metoda. Mare dreptate are. Incearca. Mie unul mi-a mers. 2 Quote
Coco. Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Daca ai SandBox instalat , stergel , se poate sa fie din cauza unui proces "Sbie ... si ceva" Quote
TheSn1per Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Salut. Mi-am reinstalat windows-ul, mi-am pus Windows 7 ultimate. Bun.. cand dau connect la samp, imi arata ca si cum ar incepe sa ruleze [mi se invarte cercul ala pe langa sageata 2-3 secunde] dar nu-mi intra. Pot astepta la nesfarsit. Sfaturi? [dau +1]. Incearca sa iti bagi windows 7 home premium, eu il am si nu am avut niciodata probleme. Quote
Pavlovsk. Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Mare dreptate are. Incearca. Mie unul mi-a mers. Ok, incearca-o tu pe maicata sau o incerc eu? Quote
AlexCondur07 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Ok, incearca-o tu pe maicata sau o incerc eu? Te iert pentru ce ai spus. 2 Quote
Pavlovsk. Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Imi da eroare la instalare driver audio? de ce? Quote
Recommended Posts