Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ai pus o gramada de poze, ai scris o gramada, nu mi-a pasat am apasat direct pe download :)).

System Requirements:

pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele:

-sistem de operare: WINDOWS;

-Microsoft .NET Framework 4.0;

-Microsoft Office instalat (de preferat 2007);

să nu te aud că îţi dă eroare şi nu şti de ce :)).

• Upvote 1
Posted (edited)

să nu te aud că îţi dă eroare şi nu şti de ce :)).

Nu-mi da eroare, am bagat deja o tranzacţie.

In ce consta profitul frate? Cum iţi dai seama dacă ai făcut profit? Te bazezi pe pretul din DS sau pe pretul când ai cumparat maşina?

Edited by Shein
Posted

Nu-mi da eroare, am bagat deja o tranzacţie.

In ce conta profitul frate? Cum iţi dai seama dacă ai făcut profit? Te bazezi pe pretul din DS sau pe pretul când ai cumparat maşina?

Calculele tale, puteam face cu calcul automat, dar tu şti cel mai bine ce ai făcut cu maşinile respective. De exemplu iei un Jester la 32.000.000$ şi îl vinzi cu 33.000.000$, asta înseamnă că ai câştigat 1.000.000$, acesta fiind profitul.

Am lăsat cu introducere manuală deoarece aşa am considerat că e mai bine.

Posted

Calculele tale, puteam face cu calcul automat, dar tu şti cel mai bine ce ai făcut cu maşinile respective. De exemplu iei un Jester la 32.000.000$ şi îl vinzi cu 33.000.000$, asta înseamnă că ai câştigat 1.000.000$, acesta fiind profitul.

Ok, deci mă bazez pe pretul cumpărării şi pe preţul vânzării, mersi.

+1 la băjatu :>.

Posted

Ai păţit vreodată să faci afaceri cu maşini şi să îţi notezi evidenţa pe o foaie sau într-un fişier .txt pe care ulterior să îl pierzi? Pasiunea mea pentru programare mi-a permis să realizez acest program, ce foloseşte o baza de date, care adaptează informaţiile introduse de noi.

Informaţii despre program:

-dificultate de folosire: uşoară spre medie. Este nevoie să vă puneţi puţin capul la folosire pentru a introduce toate datele corect;

-calcul profit total şi afişarea acestuia;

-afişarea evoluţiei preţurilor folosite (atât la cumpărare cât şi la vânzare) sub formă de grafic;

-afişarea evoluţiei profitului câştigat sub formă de grafic;

-ambient modern, plăcut (UI);

-posibilitatea de a adăuga noi tranzacţii, în care putem selecta conform unui meniu tipul acesteia: vânzare, cumpărare sau schimb. Conform valorii selectate din meniu, se vor introduce datele;

-posibilitatea de a şterge tranzacţii deja înregistrate, printr-un simplu click;

-număr total de ferestre deschise: 1; nu se deschid ferestre noi pentru itemele apelate;

-culori ce evidenţiază câştigul (Iejsm44.png);

Screenshots:

VXQGre5.png

oabeWKg.png

fclV6Hk.png

System Requirements:

pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele:

-sistem de operare: WINDOWS;

-Microsoft .NET Framework 4.0;

-Microsoft Office instalat (de preferat 2007);

Download link: Click.

Nu conţine viruşi / keyloggere / jesus christs sau altele. Puteţi să îl scanaţi folosind propiul dvs. antivirus, sau online, pe internet, pe virustotal.com

Aştept păreri şi / sau raportări de buguri.

Dar daca am cumparat o casa / business?

Posted

@,

Bun programul, însă am o întrebare. 

La grafice (Evoluția prețurilor / Evoluția profitului), îmi apare anul 1900 :))). Nu că m-ar deranja foarte tare dar...e aiurea:)

Posted (edited)

pentru cei cărora nu li se salvează după ce închid programul, dezarhivaţi ambele fişiere din arhivă undeva pe disk (atât .exe-ul cât şi db.mdb), şi merge. Am impresia că voi aţi executat fişierul .exe direct din arhivă, fără extragere.

@,

Bun programul, însă am o întrebare. 

La grafice (Evoluția prețurilor / Evoluția profitului), îmi apare anul 1900  :))). Nu că m-ar deranja foarte tare dar...e aiurea:)

Graficele sunt construite in mod automat depinzând de valorile din baza de date. Ştiu că apare anul 1900, însă atunci când ai mai multe tranzactii înregistrate deja, din zile ceva mai diferite, ar trebui să dispară.

Edited by JustinianBicepsz0r
Posted

Ai pus alea de care te-am intrebat?

@, Pana si antivirusul ti-a dat aprobare.  Ai +1 de la mine.