Popular Post Justin.Capone Posted June 16, 2014 Popular Post Posted June 16, 2014 Ai păţit vreodată să faci afaceri cu maşini şi să îţi notezi evidenţa pe o foaie sau într-un fişier .txt pe care ulterior să îl pierzi? Pasiunea mea pentru programare mi-a permis să realizez acest program, ce foloseşte o baza de date, care adaptează informaţiile introduse de noi. Informaţii despre program:-dificultate de folosire: uşoară spre medie. Este nevoie să vă puneţi puţin capul la folosire pentru a introduce toate datele corect; -calcul profit total şi afişarea acestuia; -afişarea evoluţiei preţurilor folosite (atât la cumpărare cât şi la vânzare) sub formă de grafic; -afişarea evoluţiei profitului câştigat sub formă de grafic; -ambient modern, plăcut (UI); -posibilitatea de a adăuga noi tranzacţii, în care putem selecta conform unui meniu tipul acesteia: vânzare, cumpărare sau schimb. Conform valorii selectate din meniu, se vor introduce datele; -posibilitatea de a şterge tranzacţii deja înregistrate, printr-un simplu click; -număr total de ferestre deschise: 1; nu se deschid ferestre noi pentru itemele apelate; -culori ce evidenţiază câştigul (); Screenshots: System Requirements: pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele: -sistem de operare: WINDOWS; -Microsoft .NET Framework 4.0; -Microsoft Office instalat (de preferat 2007); Download link: Click. Nu conţine viruşi / keyloggere / jesus christs sau altele. Puteţi să îl scanaţi folosind propiul dvs. antivirus, sau online, pe internet, pe virustotal.com Aştept păreri şi / sau raportări de buguri. 69 Quote
SHEiN.exe Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ai pus o gramada de poze, ai scris o gramada, nu mi-a pasat am apasat direct pe download :)). Quote
Justin.Capone Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Ai pus o gramada de poze, ai scris o gramada, nu mi-a pasat am apasat direct pe download :)). System Requirements: pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele: -sistem de operare: WINDOWS; -Microsoft .NET Framework 4.0; -Microsoft Office instalat (de preferat 2007); să nu te aud că îţi dă eroare şi nu şti de ce :)). 1 Quote
SHEiN.exe Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) să nu te aud că îţi dă eroare şi nu şti de ce :)). Nu-mi da eroare, am bagat deja o tranzacţie. In ce consta profitul frate? Cum iţi dai seama dacă ai făcut profit? Te bazezi pe pretul din DS sau pe pretul când ai cumparat maşina? Edited June 16, 2014 by Shein Quote
element. Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 să nu te aud că îţi dă eroare şi nu şti de ce :)). esti slab dude, gtfo mosule. Quote
Justin.Capone Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Nu-mi da eroare, am bagat deja o tranzacţie. In ce conta profitul frate? Cum iţi dai seama dacă ai făcut profit? Te bazezi pe pretul din DS sau pe pretul când ai cumparat maşina? Calculele tale, puteam face cu calcul automat, dar tu şti cel mai bine ce ai făcut cu maşinile respective. De exemplu iei un Jester la 32.000.000$ şi îl vinzi cu 33.000.000$, asta înseamnă că ai câştigat 1.000.000$, acesta fiind profitul. Am lăsat cu introducere manuală deoarece aşa am considerat că e mai bine. Quote
SHEiN.exe Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Calculele tale, puteam face cu calcul automat, dar tu şti cel mai bine ce ai făcut cu maşinile respective. De exemplu iei un Jester la 32.000.000$ şi îl vinzi cu 33.000.000$, asta înseamnă că ai câştigat 1.000.000$, acesta fiind profitul. Am lăsat cu introducere manuală deoarece aşa am considerat că e mai bine. Ok, deci mă bazez pe pretul cumpărării şi pe preţul vânzării, mersi. +1 la băjatu :>. Quote
dragos325 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ai păţit vreodată să faci afaceri cu maşini şi să îţi notezi evidenţa pe o foaie sau într-un fişier .txt pe care ulterior să îl pierzi? Pasiunea mea pentru programare mi-a permis să realizez acest program, ce foloseşte o baza de date, care adaptează informaţiile introduse de noi. Informaţii despre program: -dificultate de folosire: uşoară spre medie. Este nevoie să vă puneţi puţin capul la folosire pentru a introduce toate datele corect; -calcul profit total şi afişarea acestuia; -afişarea evoluţiei preţurilor folosite (atât la cumpărare cât şi la vânzare) sub formă de grafic; -afişarea evoluţiei profitului câştigat sub formă de grafic; -ambient modern, plăcut (UI); -posibilitatea de a adăuga noi tranzacţii, în care putem selecta conform unui meniu tipul acesteia: vânzare, cumpărare sau schimb. Conform valorii selectate din meniu, se vor introduce datele; -posibilitatea de a şterge tranzacţii deja înregistrate, printr-un simplu click; -număr total de ferestre deschise: 1; nu se deschid ferestre noi pentru itemele apelate; -culori ce evidenţiază câştigul (); Screenshots: System Requirements: pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele: -sistem de operare: WINDOWS; -Microsoft .NET Framework 4.0; -Microsoft Office instalat (de preferat 2007); Download link: Click. Nu conţine viruşi / keyloggere / jesus christs sau altele. Puteţi să îl scanaţi folosind propiul dvs. antivirus, sau online, pe internet, pe virustotal.com Aştept păreri şi / sau raportări de buguri. Dar daca am cumparat o casa / business? Quote
Justin.Capone Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Dar daca am cumparat o casa / business? Programul se numeşte CarEvidence, este conceput pentru maşini. Quote
dragos325 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Programul se numeşte CarEvidence, este conceput pentru maşini. Si inca o intrebare, de ce nu mi se salveaza tranzactiile daca ies? Quote
SHEiN.exe Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 @, opa opa, bug, nu se salvează tranzacţiile dacă inchizi programul. Quote
Justin.Capone Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 La mine se salvează, nu ştiu ce faceţi voi de nu, însă e ciudat să se intâmple la două persoane diferite.. Am testat acum din nou şi merge.. Quote
Lazuone Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 @, Bun programul, însă am o întrebare. La grafice (Evoluția prețurilor / Evoluția profitului), îmi apare anul 1900 :))). Nu că m-ar deranja foarte tare dar...e aiurea:) Quote
Justin.Capone Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 (edited) pentru cei cărora nu li se salvează după ce închid programul, dezarhivaţi ambele fişiere din arhivă undeva pe disk (atât .exe-ul cât şi db.mdb), şi merge. Am impresia că voi aţi executat fişierul .exe direct din arhivă, fără extragere. @, Bun programul, însă am o întrebare. La grafice (Evoluția prețurilor / Evoluția profitului), îmi apare anul 1900 :))). Nu că m-ar deranja foarte tare dar...e aiurea:) Graficele sunt construite in mod automat depinzând de valorile din baza de date. Ştiu că apare anul 1900, însă atunci când ai mai multe tranzactii înregistrate deja, din zile ceva mai diferite, ar trebui să dispară. Edited June 16, 2014 by JustinianBicepsz0r Quote
Tobi Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Calculele tale, puteam face cu calcul automat, dar tu şti cel mai bine ce ai făcut cu maşinile respective. De exemplu iei un Jester la 32.000.000$ şi îl vinzi cu 33.000.000$, asta înseamnă că ai câştigat 1.000.000$, acesta fiind profitul. Am lăsat cu introducere manuală deoarece aşa am considerat că e mai bine. Ai pus alea de care te-am intrebat? @, Pana si antivirusul ti-a dat aprobare. Ai +1 de la mine. Quote
Recommended Posts