bassbosted98 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 @,Esti cel mai tare Justin, esti o legenda pe acest server. De cand cautam asa ceva. Quote
Khaos Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) De exemplu: Eu am cumparat un NRG cu 133.000.000 la profit pun ca am iesit in pierdere cu 18.000.000, pentru ca 133.000.000 - 18.000.000 este 115.000.000 atat cat este NRG-500 in DS, este bine daca am pus asa, nu? Nu prea am inteles din prima. @JustinianBicepsz0r. Edited August 1, 2014 by ROBiX Quote
Alpheus Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Se ştie: Justinian cel mai bun programator ! Quote
FlAvIuSs Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mai are cineva acest program? Am si eu nevoie de el, dar link-u de download nu mai merge. Quote
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Bun. Se poate realiza si in C++? Quote
BarbulescuLaurentiu Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Mescherie la pachet, link now mane Quote
Justin.Capone Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 rahat, nu mai am proiectele.. era hostat pe hostul meu.. din cei care l-au downloadat şi încă îl au, îl mai are cineva? post here please. Quote
Suculetzu Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 rahat, nu mai am proiectele.. era hostat pe hostul meu.. din cei care l-au downloadat şi încă îl au, îl mai are cineva? post here please. salkf m3n Quote
LeM0Nade Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Ai păţit vreodată să faci afaceri cu maşini şi să îţi notezi evidenţa pe o foaie sau într-un fişier .txt pe care ulterior să îl pierzi? Pasiunea mea pentru programare mi-a permis să realizez acest program, ce foloseşte o baza de date, care adaptează informaţiile introduse de noi. Informaţii despre program: -dificultate de folosire: uşoară spre medie. Este nevoie să vă puneţi puţin capul la folosire pentru a introduce toate datele corect; -calcul profit total şi afişarea acestuia; -afişarea evoluţiei preţurilor folosite (atât la cumpărare cât şi la vânzare) sub formă de grafic; -afişarea evoluţiei profitului câştigat sub formă de grafic; -ambient modern, plăcut (UI); -posibilitatea de a adăuga noi tranzacţii, în care putem selecta conform unui meniu tipul acesteia: vânzare, cumpărare sau schimb. Conform valorii selectate din meniu, se vor introduce datele; -posibilitatea de a şterge tranzacţii deja înregistrate, printr-un simplu click; -număr total de ferestre deschise: 1; nu se deschid ferestre noi pentru itemele apelate; -culori ce evidenţiază câştigul (); Screenshots: System Requirements: pentru a rula programul aveţi nevoie de următoarele: -sistem de operare: WINDOWS; -Microsoft .NET Framework 4.0; -Microsoft Office instalat (de preferat 2007); Download link: Click. Nu conţine viruşi / keyloggere / jesus christs sau altele. Puteţi să îl scanaţi folosind propiul dvs. antivirus, sau online, pe internet, pe virustotal.com Aştept păreri şi / sau raportări de buguri. Mai pune link odata te rog. Quote
rik- Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Bun. Se poate realiza si in C++? In consola, da. Quote
Energyz0r.. Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Mai pune linck odata te rog @Justinian. Quote
bogdaNNNN. Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Felicitari, foarte putini au face un asemenea gest doar de dragul comunitatii pe care joaca. Quote
Warwick.. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Am si eu nevoie de acest program, cine il are sa-mi dea PM, va multumesc! Quote
TinK0r Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Am si eu nevoie de acest program, cine il are sa-mi dea PM, va multumesc! Si mie, platesc daca e nevoie. Quote
Warwick.. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 @, Ne poti da si noua iar acest program? Multumim anticipat. Quote
Tukygaga Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Care il mai are ca e imposibil din cati l-au downloadat sa nu il mai aibe cineva sa puna un link de download Quote
Justin.Capone Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 linkul a fost accesat de peste 100 de ori cand era functional, imi pare rau dar nu mai am nici codul sursa nici proiectul. nu il mai am, am pierdut toate proiectele datorita unor virusi... daca sunteti cuminti il refac, poate chiar varianta mai buna.. nu stiu cum sta treaba acum cu panelul, nu mai joc, dar daca aveti voi pe panel evidenta, nu are rost sa refac softul. nu ma asteptam ca inca sa il vrea atat de multa lume, ma gandesc serios sa il refac. Quote
Crss... Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Justinian, incearca sa-l faci mai diferit, un design mai frumos. Quote
Warwick.. Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 @, Daca reusesti sa-l refaci, il asteptam cu bratele deschise. Quote
sNNk Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 @ Justinian. nu merge link-ul de download. Quote
Recommended Posts