Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Alexandru.
Varsta: 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am 14 ani si sunt din Brasov. În timpul liber îmi place sa ma plimb cu bicicleta împreuna cu prietenii/colegii de la scoala. Sunt un baiat baiat serios, cu capul pe umeri, nu sunt genul de baiat care sa invidieze, apreciez valorile si le evidentiez cât de mult pot. Îmi place sa-i ajut pe cei ce au nevoie.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :@Sweeper.
Nivel : 25.
Nume folosite anterior: Killer24.
Vechime pe server: 8 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat.
Poza cu invitatie: 
http://imgur.com/GZLxHsy

SMS from RaZZvan.[AIM] (1678): SALUT @SWEEPER, EU [AIM]RAZZVAN TE INVIT IN CLANUL AIM.SUCCES !
Link cu faction history: http://bluepanel.bug...rofile/@Sweeper

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Yahoo Messenger: alexutzu_carlsson16 || Skype: AlexandruStefanKiller24.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Îmi doresc sa intru in acest clan deoarece este singurul de pe Server, în care nu intra cei ce sunt    '' newbie'' , care nu stiu sa se comporte  frumos si sa respecte pe cei ce sunt mai experimentati. Ador acest clan din diferite motive:
1.Este un clan foarte serios.
2.Membrii cu capul pe umeri. Foarte prietenosi.
3.Nu mai am cuvinte pentru acest minunat clan.

Stiu ca nu vreti sa ma luati din cauza asta :

''Killer24 was uninvited by RayaN from faction Taxi LV (rank 1) after 8 days, with FP. Reason: Fraudare în raport & nepostare raport minim 100.'' Dar, daca ma-ti cunoaste, veti spune ca sunt un baiat de treaba. Atât va cer, intrebati-l pe [AIM]Aky_Dyn_17 cum ma comport cu el, cu ce il ajut etc. Doar atat va cer, Intrebati-l . Va multumesc ! 
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce imi sta in putinta. Sa am un comportament exemplar si sa fiti mândrii de mine, nu vreau sa fac de rusine clanul.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineînteles.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Edited by .Sweeper
Posted (edited)

contra, schimba-ti numele si dupa poate vei avea sanse.

p.s: acum am vazut ca esti in alt clan pe panel, contra definitiv.

Edited by AIM-SPiKE
Posted

contra, schimba-ti numele si dupa poate vei avea sanse.

p.s: acum am vazut ca esti in alt clan pe panel, contra definitiv.

Scuze ca întreb, ce are numele meu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp