Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mersi mataz ca ma susti dar asta este crudul adevar de ce nu afacut eventul la Guns ?

De ce un event de deagle se face in binco? S-a castige omu bani mai mult de 20k nu castiga pe zi !

Cand il auzi "Mafioti adevarati se impraca la Binco de la Grove"

Posted

omg. lucyfer tata, esti cocalar:Swhat?

P.S:Astea din Zew :)) sunteti penibili. voi cu totii il pupati in cur pe liderul vostru(In loc sa pupati o fata\mm/) daca va zice sa va aruncati in Dunare. va aruncati cu totii, daca spune sa ii dati x, ii dati. .

Posted

Mersi mataz ca ma susti dar asta este crudul adevar de ce nu afacut eventul la Guns ?

De ce un event de deagle se face in binco? S-a castige omu bani mai mult de 20k nu castiga pe zi !

Are you fucking kidding me?

A fost event ZEW SPUNE, imi pare rau pentru tine ca te bagi aiurea in seama, esti pintre hateri, sorry.

Te bagi in seama sa faci posturi esti fomist dupa posturi, Te inteleg la 15 ani nu am ce sa iti fac, s0z.

@ martaz. - Vreau sa iti spun ca nu ma intereseaza parerea ta, si stai calm, nu am 15 ani, si se pare ca tu nu stii pe ce lume traim atat timp cat pui o poza cu tine pe un site , esti trist get a life.

Posted

Nu suferiti de nume va rog !

Daca noi am dorit sa ne punem ZEW la sfarsit este problema noastra.Daca auziti un nume voi radeti de el.Imi dau seama ce cultura aveti voi. Suferiti de nume.Facem ce vrem daca nu incalcam regulamentul.Daca acesta era un adevarat srv de RP atunci era altceva.Voi copii strazii nici nu stiti ce inseamna un srv de RP.Acest srv este RP dar mai moale ca oamenii fara cap si minte sa poatra intra. Imi plac adminii ca isi fac o treaba foarte buna dar imi pare rau ca au pe acest servar niste oameni foarte tarani si badarani !

Posted

Nu suferiti de nume va rog !

Daca noi am dorit sa ne punem ZEW la sfarsit este problema noastra.Daca auziti un nume voi radeti de el.Imi dau seama ce cultura aveti voi. Suferiti de nume.Facem ce vrem daca nu incalcam regulamentul.Daca acesta era un adevarat srv de RP atunci era altceva.Voi copii strazii nici nu stiti ce inseamna un srv de RP.Acest srv este RP dar mai moale ca oamenii fara cap si minte sa poatra intra. Imi plac adminii ca isi fac o treaba foarte buna dar imi pare rau ca au pe acest servar niste oameni foarte tarani si badarani !

Deci tot voi Zew sunteti mai destepti ? de unde stiti voi ca noi avem varsta exacta , si traiul de cultura exact ? si mai spui ca suntem si copii straazi de unde stiti voi atatea? Zew-urilor.

Cine va trimis sa stiti atatea?

Posted

-------------------------------------------------------------------

Poze de la eventul "ZEW Spune/Binco" [data 02.02.2013] [ora -] [Organizat de AxeZEW

-------------------------------------------------------------------

/image/qif5kgdnz/]gallery2.jpg

/image/i1fn9j8z3/]gallery3.jpg

/image/piouoqyi7/]gallery4.jpg

/image/ne9jks373/]gallery5.jpg

/image/9ymivbupb/]gallery6.jpg

/image/rd6r3lru7/]gallery7.jpg

/image/jlq151nov/]gallery8.jpg

/image/eocgjxlpr/]gallery9.jpg

/image/l3bhglsfj/]gallery10.jpg

/image/riaid9z5b/]gallery11.jpg

/image/tbdf1lkbz/]gallery12.jpg

/image/6p83ov6lr/]gallery13.jpg

/image/l9trxfqy7/]gallery14.jpg

/image/gdq55qqsv/]gallery15.jpg

/image/n5gk8lfsf/]gallery16.jpg

Posted

---------------------------------------------------------------

Poze de la setinda foto cu baietii din TAXI COMPANY !

---------------------------------------------------------------

/image/6fpy264vd/]sa_mp_012.png

/image/mrzzrwj6x/]sa_mp_013.png

/image/5vawzhbmx/]sa_mp_014.png

/image/9g6sipg6h/]sa_mp_015.png

/image/c02fct3qh/]sa_mp_016.png

/image/3vub82hbd/]sa_mp_017.png

/image/rbgtr5qg9/]sa_mp_018.png

/image/t5to8wdgp/]sa_mp_019.png

- - - - -

Semnaturi (forum) pentru cei din TAXI COMPANY !

v1.

taxicompanysignature1.png

v2.

taxicompanysignature2.png

v3

taxicompanysignature3.png

Posted

Ba baiatule. In primul rand daca nu stii ce e ala event Simon spune @Zew Spune nu mai veni. Am spus "Zew spune /sit 5" si toti au facut comanda, iar apoi am spus "Ok, ridicati-va" ceea ce nu este o comanda valabila, iar cine s-a ridicat a murit. Cum poti spune ca am facut asta pentru bani cand eu am castigat maxim 100k din intrarea a 10-20 de playeri sa zicem in binco, cu /bizfee 4k sau hai sa zicem 5k si am dat premiul 500k. Inteleg ca muriti de ciuda ca suntem cei mai buni de pe server si dominam topul, dar va rog abtineti-va.t/c

Posted

omg. lucyfer tata' date=' esti cocalar:Swhat?

P.S:Astea din Zew :)) sunteti penibili. voi cu totii il pupati in cur pe liderul vostru(In loc sa pupati o fata\mm/) daca va zice sa va aruncati in Dunare. va aruncati cu totii, daca spune sa ii dati x, ii dati. .

[/quote']

Eu Iva Barosanu a.k.a Grasu a.k.a Grasunu a.k.a Shaorma <3 Ii cer lu ionut x sa de-a /q la viata sa faca rost de un foc si sa arunce pe geam

HATERS GONNA HATE!

- - - - -

Martaz iti zic bafta incontinuare pentru tot ce faci am avea nevoie de un om ca tine in grove!

Cer Fanilor sa il aplaude pe martaz si sa ii ceara autografe !

Posted

omg. lucyfer tata' date=' esti cocalar:Swhat?

[/quote']

Eu Iva Barosanu a.k.a Grasu a.k.a Grasunu a.k.a Shaorma <3 Ii cer lu ionut x sa de-a /q la viata sa faca rost de un foc si sa arunce pe geam

HATERS GONNA HATE!

- - - - -

Martaz iti zic bafta incontinuare pentru tot ce faci am avea nevoie de un om ca tine in grove!

Cer Fanilor sa il aplaude pe martaz si sa ii ceara autografe !

Gandeste cu burta, uitati ce spune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp