Freaky Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nu mi s-a intamplat niciodata si sper sa nici nu se intample. Quote
Claudiumuntean Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Mai bine intrebai de cate ori nu ai intrat intr-o masina =)) Ca eu am intrat in destule cand ma uitam in spate si nu am vazut masina. Si dupa am fugit si nici acum habar nu are de unde e zgariata masina :))) Quote
WhixYCFR Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nu am intrat deloc, ce'i drept nici nu prea merg cu bicicleta. Quote
Deagle.Oficial Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pana sa-nvat sa merg de multe ori =)) Quote
SiGei Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Nu am intrat cu bicicleta intr-o masina, o masina a intrat in bicicleta mea. E o diferenta. :)) Quote
Stalin. Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) 2-3 ori Edited February 6, 2015 by Stalin. Quote
Hooden Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 De două ori. O dată când am intrat într-o mașină ce stătea pe loc și o dată când am intrat într-un om. Quote
TheOneAMD Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) O data, nu a mai mers frana, bine ca nu era nimeni in masina. :D Edited February 18, 2015 by ThEOnEaMd Quote
xXaNdYx Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Acum, eu eram singurul din fata blocului care tragea frana la 'intersectiele' dintre strazi, restul da-i blana. Eram cu un coleg: " -Trage frana, ca poate.vine masina! -Du-te ma, nu vine nimeni. ***Bam într-o mașină de la Digi (RDS&RCS)*** +Iese domnul -Mă scuzați , nu s-a lovit mașina, nu mă spuneți la mama -Stai calm, nu e de mașină, ai pățit ceva? " A doua oara, același prieten, același loc, doar că pe role: " -Stai ma că vine mașina.. -Taci mă!. *** Bam,într-un VW Passat. Cum era obișnuit cu faza: "-Stai calm, nu e de mașină, ai pățit ceva?" a spus: -Mã scuzați sunt bine, n-am pațit nimic. Ăla, cocalar: -Wee, nu-mi pasă de tine, mi-ai julit mașina , copile " Quote
Recommended Posts