Jump to content

LoL sau Dota?  

23 members have voted

1. 1. LoL sau dota?

• LOL
      20
    • Dota
      3

Recommended Posts

Posted

Vreau sa ma apuc de un joc si nu stiu ce sa aleg va rog sa ma ajutati voi.Mersi

Nu te apuca de LoL pentru ca o sa devi un obsedat de acest joc.Cunosc multe persoane care nu mai ies din casa pentru ca se joaca aceste joc!

Posted

Salut , eu zic sa nu te apuci de LoL , este un joc foarte captivant dar si devine obsedat . Eu zic sa joci un Death-Match ... Sau wod , wos .... orice , acum depinde ce iti place si tie ;) . Iti mai propun jocuri daca doresti , da-mi pm . +1 ↨♂

Posted (edited)

Daca nu ai cap atunci nu te apuca de nici 1 .

Vreau sa ma apuc de un joc si nu stiu ce sa aleg va rog sa ma ajutati voi.Mersi

Edited by azeSan
Posted

Ati auzit de MMORPG-uri? Doesn't seem so..

Pentru toti cei ce repeta pentru a 10-a oara ca vei deveni obsedat, DotA si League of Legends sunt doua jocuri de tip RTS/MOBA, asta insemnand ca actiunea se petrece pe moment, de acolo si numele, pentru a ajunge 'pro' si a intelege putin mai mult din ele trebuie sa le joci constant. Iar avand in vedere faptul ca sunteti mici ipocriti, jucatorii de RTS-uri sunt obsedati insa cei de RPG-uri nu, v-as sugera din nou sa va apucati serios de un joc serios. Iar pe urma vom vedea daca veti fi de acord cu titlul de 'obsedat'.

Cat despre tine, ti-as sugera din nou un mmorpg, ai de unde alege.. mai putin jocuri precum wow, caci este p2p, insa exista lineage, tera, aion, etc..

Zic asta fiindca iti aduc mai multa satisfactie, placere si intr-un fel, relaxare.. iti garantez, iar intr-adevar aduc si cult, inveti pe o alta parte si sa comunici cu maimute ca tine si sa gandesti, logic cel mai probabil.

Repet, pentru a ajunge la o performanta este imposibil sa nu fi 'obsedat', altfel va puteti apuca linistiti de jocuri pe facebook.

Posted

Iti recomand sa intrebi si alti prieteni inainte sa te apuci te un joc care il vezi aici, multe jocuri provoaca obsesie cum ar fi Minecraft sau Lol. Nu au nici un scop anume, le faci doar pentru iteme, si devii obsetat si vrei toata ziua sa faci iteme sau bani sau etc.

• 8 months later...
Posted

Nu te apuca de LoL pentru ca o sa devi un obsedat de acest joc.Cunosc multe persoane care nu mai ies din casa pentru ca se joaca aceste joc!

Sau persoane care sunt obsedate de SA:MP, și nu mai ies din casă..