Senax Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Ma numesc Susai Florin.Varsta:Am frumoasa varsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Florin, sunt din orasul Alexandria, judetul Teleorman.Sunt un baiat silitor, caruia ii place sa munceasca, imi place sa ascult lumea cand are ceva sa imi zica si consider ca am cei 7 ani de casa.Ma integrez repede in orice fel de anturaj, ceea ce ma face un baiat de treaba a carei prezenta este mereu placuta.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Senax.Nivel :16.Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Aproximativ 8 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut ban niciodata. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SenaxCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Skype: Susai.Florin.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este cel mai organizat clan de pe acest server, consider eu si mai multi playeri si cred ca stiu sa tin arma foarte bine in mana.Este un clan foarte unit, in care playeri se ajuta intre ei cu o activitate foarte buna.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca pot ajuta clanul cu inca un membru bun in el si o sa ajut cum pot, cand o sa imi fie cerut ajutorul.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da, sunt de acord.
Recommended Posts