Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bug: Mergeam cu masina de gunoi la checkpoint si dintr-o data imi pare " job failed. The vehicle was destroyed" sau ceva de genul... si appoi cand am ajuns la checkpoint numai mergea sa fac nimic. Masina mea nu patise nimic.

De adaugat: Comenzile de job la /help -> job + /lock la toate joburile, e o idee geniala.

Edited by Alliance iStorm.
Posted (edited)

@, două chestii:

1. Când am dat enabled la FPS mi s-a pus normal, mergea bine. După ce am dezactivat-o a dispărut. Dar dacă vreau să activez FPS-ul la loc, nu mai apare. Apare pe chat "FPS option updated", însă nu mai apare numărul în colțul ecranului.

2. După ce am încărcat gunoiul în campion, mi-a rămas această animație: poză. Nu pot folosi [/stopanim] sau [/unstuck], deci nu mai pot face nimic.

Edited by Alex.Tkd
Posted

Bug: Mergeam cu masina de gunoi la checkpoint si dintr-o data imi pare " job failed. The vehicle was destroyed" sau ceva de genul... si appoi cand am ajuns la checkpoint numai mergea sa fac nimic. Masina mea nu patise nimic.

De adaugat: Comenzile de job la /help -> job + /lock la toate joburile, e o idee geniala.

Posted

Si in LS dupa ce duci gunoiul nu pune CP-ul.

http://i.imgur.com/Lmsx6Dq.png

Posted (edited)

@,

Cand incarci gunoiul, apar doua chestii total diferite - "Ai colectat x kg de gunoi" dar mai jos, cu rosu apare ca in masina sunt 'x + 1' kg de gunoi.

Poze - http://i.imgur.com/c5DWk2i.png  &  http://i.imgur.com/Wa9lHxf.png

Cand dai [/hud - FPS] iar apoi [/hud - Armour], chiar daca nu ai armura, aceasta apare intermitent si isi schimba valoarea. Nu stiu daca este doar la mine sau la toti.

Edited by St.Kosovoy
Posted

Un bug la job:

Dupa ce am livrat gunoiul inapoi in LV am plecat si am inceput sa ma plimb cu masina. Dupa ce am mers la paintball si am murit mi-a aparut urmatorul mesaj: "JOB: Job esuat. Ai murit.".

Daca am livrat marfa si m-am oprit din munca nu ar mai trebui sa apara acel mesaj, cred.

Posted

@Tobi. , nu iti apare ca ai 5kkk, dar defapt ii ai, incearca sa cumperi ceva, sa vezi ca ai sa poti. Eu am cumparat o casa cu 250kk (mie imi aparea ca am 1.9kk) si a mers.

Posted

Server inchis. Multumesc tuturor celor ce au participat la testarea jobului. Va fi redeschis cand va fi ceva de testat.

Daca mai e vreun bug descoperit, puteti posa aici.

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp