zuzlikest Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 NABUL dintre noi 2 esti doar tu,nu inseamna ca daca faci spam pe forum si ai 11000000 de posturi esti bun si stii tot,chiar daca am 2 posturi pe forum,sigur stiu mai multe decat tine,si GM-uri si servere,am facut si vandut multe asa ca nu mai fi asa tare in clanta,ca ai tu nu stiu cate posturi. +cer si warnup pentru tine pe forum,pentru limbaj Vorbe prea multe de la un copil... Daca esti asa desptept si asa de mare scripter care e serverul tau de samp?Sau refacem intrebarea ce mai cauti pe BUGGED?Dute pe serverul tau de samp si lasane in pace nu avem nevoie de copii ce se trezesc destepti peste noapte ca tine. Si stai calm nu o sa iau warn pt limbaj.
Alexandru_Durbaca_Georgian Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Eu nu inteleg ceva vreti rpg exista o metoda de transcrie a modurilor asi din gta cu joburile in gm asa ca poate o sa se indure asa eu ma gandesc ca a inchis minecraft pentru mine : bugged=GTA NOT SA:MP
Fozi. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Pro,cu toate ca nu imi merge GTA IV voi investi. Ar fi frumos si ar fi mai real.
RaresR Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Contra. BuGGeD s-a dezvoltat prin SAMP si prin SAMP se va dezvolta in continuare. Nu este nevoie de un server de IV.
.Arthur. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Contra, valoarea de pe Bugged nu se schimba pe alte jocuri :)) numai pe Samp ramane
MoNsT3RofSamp Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Cum au zis multi bugged s-a dezvoltat prin SA:MP si prin SA:MP se va dezvolta in continuare.
acdLOOL Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Pro, vreau sa joc si ceva high quality,stiu ca imi merge la perfectie gta 4 dar nu prea am jucat, sper sa ma apuc.
paradoX.. Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Nu o sa mai fie nici macar 500/500 pe nici un server bugged daca ar fi gta 4 ... parerea mea. Tie poate iti merge , mie la fel , dar daca stai si te gandesti mai sunt cateva mii de capete care vor sa se joace ... asta ar duce la "certuri" "intrebari" .... eu zic ca e bine asa .
Slim_Shady Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Contra evident, Shad0w se ocupa de SAMP la SAMP ramane
stangaby98 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Zic contra nu se va face niciodata un servar de gta Vl. Edited June 27, 2014 by HeltonKing.
RevCrews Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 PRO, cei care nu au PC bun, sa nu se joace. Sa se joace SA:MP. E problema voastra sa va luati un calculator bun, pentru a fi compatibil cu Grand Theft Auto IV [GTA IV]. Zic "PRO" deoarece ar fi frumos sa se infiinteze un astfel de server, deoarece are o grafica excelenta si imi imaginez cum ar fi "RP - RPG" BuGGed pe el. E o parare buna. "+1".
msnzalau11 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 PRO, cei care nu au PC bun, sa nu se joace. Sa se joace SA:MP. E problema voastra sa va luati un calculator bun, pentru a fi compatibil cu Grand Theft Auto IV [GTA IV]. Zic "PRO" deoarece ar fi frumos sa se infiinteze un astfel de server, deoarece are o grafica excelenta si imi imaginez cum ar fi "RP - RPG" BuGGed pe el. E o parare buna. "+1".
ProLifer Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 @, salut! Eu sincer nu as vrea sa treaca bugged la GTA IV. De ce? GTA IV este foarte limitat, ca sa zic asa, nu poti face asa multe lucruri ca in Gta Sa si are o mapa de *****. Tot ce are GTA IV in plus fata de Sa sunt urmatoarele lucruri: fizici realiste atat Pe langa asta, Gta Sa creaza si o placere mai mare decat IV si cred ca 80-90% din playeri nu ar vrea sa joace IVMP pentru ca este plictisitor. Aici pot sa zic ca am asternut doar 2-3 opinii. Deci eu sunt contra ca bugged sa treaca la IV, dar mi-ar placea foarte mult sa se creeze un server role-play pe platforma GTA V (VMP) pentru ca GTA V nu numai ca are foarte multe chestii interesante ca si Gta Sa, ba chiar a fost optimizat sa mearga si pe calculatoare slabe si s-au mai adaugat o sumedenie de chestii tari, pe cand GTA IV a sters multe lucruri, cum ar fii: arme, avioane, masini etc. Acum depinde de parerea fiecaruia, cu toate ca sunt aproape sigur ca bugged nu va trece la IV
.Gabriel Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Contra! Nu toti avem pc-uri bune. Mie personal imi merge, dar buGGed se dezvolta prin SA:MP si asa se va dezvolta.
MarioXD Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 (edited) Eu zic PRO, dacă merge pe PC-ul meu =]]] Intel® Core i3-2310M CPU @ 2.10Ghz (4 CPUs), `~2.1GHz Nume Display : Intel® HD Graphics 3000 Mod de afișare curent : 1366 x 768 RAM : 4.096 GA Merge la astea?? Edited July 21, 2014 by DEZZY
TEMPOLAMEA Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Pro, daca BuGGed a adunat atati jucatori pe San Andreas, cu siguranta va face cu mult mai multi pe GTA IV, in plus pe GTA IV vom putea face cu mult mai multe lucruri. Gj. ai un +1 ;) Eu zic PRO, dacă merge pe PC-ul meu =]]] Intel® Core i3-2310M CPU @ 2.10Ghz (4 CPUs), `~2.1GHz Nume Display : Intel® HD Graphics 3000 Mod de afișare curent : 1366 x 768 RAM : 4.096 GA Merge la astea?? Iti merge sigur, pentru GTA IV ai nevoie de minim 2,5 ga RAM si 1,8 ghz
BYTA12 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Merge și pe Windows XP, pe Vista nu cred. Oricum, cum a zis și iStorm, Bugged s-a dezvoltat prin sa:mp. Părerea mea este că nu am avea nevoie de un server de GTA IV. Contra, bugged = samp. Daca nu iti convine gta sa-ul original poti instala moduri ca sa iti arate ca in gta iv sau chiar GTA V CONTRA Contra. BuGGeD s-a dezvoltat prin SAMP si prin SAMP se va dezvolta in continuare. Nu este nevoie de un server de IV. Nu prea am jucat GTA IV,si nici nu stiu multe despre el, dar din cate am auzit inteleg ca iti trebuie jocul orgiginal ca sa joci multiplayer...
Recommended Posts