Jump to content

Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?  

203 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      57
    • 14:00 - 16:00
      101
    • 20:00 - 22:00
      45

Recommended Posts

Posted

Vara trecuta playerii au votat ca intervalul in care se desfasoara war-urile sa fie modificat din 20:00-22:00 in 13:00-15:00.

Inainte de a modifica intervalul in care se vor desfasura war-urile, am decis sa facem un topic sa aflam parerea playerilor.

Unii playeri si-ar dori ca war-urile sa tina 4 ore pe zi sau chiar mai mult, dar acest lucru ar duce la scaderea activitatii de la war-uri (daca ar fi cate 5 playeri prezenti la war-uri din fiecare mafie, nu ar fi foarte distractiv), scaderea de organizare din factiuni si prezenta scazuta a adminilor la war-uri. Nu toti liderii pot pierde 4 ore pe zi mergand la war-uri si apoi sa se ocupe si de celelalte lucruri ce tin de factiune. 2 ore / zi sunt de ajuns pentru war-uri. Sunt si alte lucruri de facut pe server.

Puteti vota in formularul de mai sus. Daca aveti ceva de adaugat, puteti posta in acest topic. 

Topicul va ramane deschis cateva zile.

• Upvote 5
Posted (edited)

Ar fi ceva, seara is cam aiurea war-urile. Alti vor sa se mai duca in oras seara sau sa faca altceva. 

Edited by Diablo
Posted

14:00-16:00, este cel mai avantajos deoarece uni ne trezim mai tarziu si mai avem timp sa mancam sau sa ne facem treburile.

Posted

De ce nu bagati seara? Sa ramana la fel. Ati votat toti incultii si disperatii 14:00 - 16:00 fara sa ganditi. In acel interval orar nu mergeti si voi p'afara cu prietenii? Sau nu aveti? Lasati sa fie tot de la 20 - 22.

Tu vrei sa pari obsedat sau chiar esti ?

Cum sa iesi la ora 2 - 4 cu prietenii afara pe caldura aia infernala, esti sau pari retardat ?

Afara iesi de la 7 pana la 12 noaptea incultule dar ce sa ma mai astept de la voi, copii de 10 ani.

• Upvote 1
Posted

13:00 - 15:00

-ar fi ok ca warurile sa fie dupa-masa, dar nu in acest interval de timp.

-sunt multi playeri ce se trezesc la 12:00+ si ar dura ceva: pana isi fac toaleta, pana mananca, pana se schimba, fumeaza o tigare, etc..

14:00 - 16:00

-este cel mai bun fus orar. in acel interval, playerii sunt "fresh" si gata de treaba.

-in acel interval este o caldura caniculara pe timpul verii, deci toata lumea sta in casa.

20:00 - 22:00

-nu mai e scoala, warurile nu mai pot fi la aceasta ora. daca in timpul scolii era o scuza (pentru ca toti playerii sa fie online), acum acest orar nu mai este convenabil.

-majoritatea playerilor iesim afara seara, sau poate pur si simplu ne uitam la TV, sau facem altceva inafara de samp.

• Upvote 3
Posted

Cum a spus si Mircea, bine ar fi intre 13:00 - 15:00 sau 14:00 - 16:00, deoarece nu ai ce face pe caldura aia afara. Deci eu am votat 13:00 - 15:00, sper sa se adauge.

Posted

Dupa mine zic ca war-urile sa fie tot de la 20:00-22:00 e mai bine seara, toata lumea in general e acasa.

nu toata lumea e acasa ca si tine ca nu te lasa maicata afara :-<

Posted

20-22.

Sincer, decat 13-15 sau 16-18 e mai bine seara, imi comvine mult mai mult pentru ca seara este mult mai racoare si ies afara pe la 11-12 si stau pana la 18 (deobicei), in intervalu asta lumea mai merge la un suc/ o plimbare prin parc/centru/ la strand .

Stiu ca o sa-mi sara toti in cap ca : "De ce sa iesi afara in caldura aia infernala?" -.

Sau 20-23 .

Posted (edited)

Cel mai bine ar fi de la 12 - 14, dupaia de la 15 - 17 ca nu, cred ca cineva iese afara pana la 5 afara ca e caldura infernala. 

parerea mea eu zic ca e bine decat sa intri in casa ca un rahat la 8 ca sa joci samp .

bft.

Dupa mine zic ca war-urile sa fie tot de la 20:00-22:00 e mai bine seara, toata lumea in general e acasa.

Nu te lasa Estera afara ragazo gnom cu wall .

Edited by 8oo Elshafu SNACKS .
Posted

14-16. Nu stau eu la 20-22 in casa, deci e clar, iar la 13-15 nu apuc 2-3 waruri, pentru ca nu ma scol ..:)

Deci cel mai potrivit ar fi ca warurile sa se tina de la ora 14:00 la ora 16:00.

Posted

Un interval bun de warr-uri ar fi intre orele 14:00 - 16:00.

Deoarece seara multi iesim afara ( in parc, la un bar, la o discoteca, un restaurant, etc.) 

Iar dimineata multi playeri se trezesc la ora +12, deci o sa le' ia ceva timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp