Jump to content

Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?  

203 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati vrea sa se desfasoare war-urile?

• 13:00 - 15:00
      57
    • 14:00 - 16:00
      101
    • 20:00 - 22:00
      45

Recommended Posts

Posted

Cel mai bine e de la 14-16 deoarece seara majoritatea playerilor ies afara. Nu pot amiaza deoarece este o caldura infernala. Deci cel mai bine e de la 14-16. Eu asa am votat.

Posted

14:00-16:00, ar fi cel mai bine, deoarece atunci sunt multi playeri online si ar creste si activitatea mafiilor.

Foarte buna ideea cu schimbarea invervalului in care se desfasoara war-urile.

Posted

Un interval bun de warr-uri ar fi intre orele 14:00 - 16:00.

Deoarece seara multi iesim afara ( in parc, la un bar, la o discoteca, un restaurant, etc.) 

Iar dimineata multi playeri se trezesc la ora +12, deci o sa le' ia ceva timp.

Posted

14-16 este cea mai buna alegere.

Te trezesti si tu ca omu' la 1, iti revii pana la 2 si mergi la waruri.

Seara e nasol, mai ales ca atunci e mai racoare afara si numai de samp nu ai chef :).

Posted

13:00-15:00 si 21:00-23:00. Așa a fost si vara trecută și mi-a placăut + că am mai auzit mulți playeri care ar dori acest program.

Ar fi bine cum am spus eu, că sunt seri care nu prea ai ce face și te c-am plictisești. Și ar prinde foarte-bine cateva war-uri seara.

Posted

13:00-15:00 si 21:00-23:00. Așa a fost si vara trecută și mi-a placăut + că am mai auzit mulți playeri care ar dori acest program.

Ar fi bine cum am spus eu, că sunt seri care nu prea ai ce face și te c-am plictisești. Și ar prinde foarte-bine cateva war-uri seara.

Posted

Eu cred ca cel mai potrivit orar pentru waruri este de la : 14:00/16:00. Pentru ca seara mai iesi la un gratar , la o aniversare..

Posted

13-15 este cel mai bine, deoarece este vara.. vrei sa iesi in oras seara ca este mai racoare, cluburi, terase etc.. nu vii tu acasa la ora 20:00 sa stai pe samp..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp