vlad888 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Cerinte minime: 1.) Level 7+ 2.) Seriozitate 3.) Bun simt 4.) Respect Model de aplicatie: Real Life: Nume:vladut Hoby-uri:samp,handbal Varsta:14 SA:MP Life: Nick:vlad888 Level:7 Cu ce crezi ca se ocupa FD? :Cu joburi legale sau ilegale De ce vrei sa intri in FD? :Pentru ca am auzit ca este un clan serios Esti pe black-listul unui alt clan? Daca da specifica : da daca o sa vreti sa ma bagati in clanul FD o sa renunt la clanul meu acutual Ai vre-o tangenta cu un membru din clan? Daca da specifica :nu Esti dispus sa platesti taxa de inscriere de 25k pentru a se cumpara masini noi ?:da Esti dispus sa stai minim 7 zile in clan altfel vei fi pus pe black-list si vei fi nevoit sa platesti 100k pentru a fi scos? :Da Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat Acesta este un clan serios si as vrea sa il tratati ca atare. Model de aplicatie: Real Life: Nume: Robert Penciuc Hoby-uri: Samp Varsta:12 SA:MP Life: Nick:RobertoPenciuc Level:20 Cu ce crezi ca se ocupa FD? :Joburi legale si ilegale De ce vrei sa intri in FD? : Pentru a-mi ocupa timpul pe server. Esti pe black-listul unui alt clan? Daca da specifica :Nu. Ai vre-o tangenta cu un membru din clan? Daca da specifica :Nu Esti dispus sa platesti taxa de inscriere de 25k pentru a se cumpara masini noi ?:Da. Esti dispus sa stai minim 7 zile in clan altfel vei fi pus pe black-list si vei fi nevoit sa platesti 100k pentru a fi scos? :Da. Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat. Quote
zaharia_andrei Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Model de aplicatie: Real Life: Nume:Andrei Hoby-uri: Jocurile pe pc,plimbarile cu masina Varsta:19 SA:MP Life: Nick:zaharia_andrei Level:9 Cu ce crezi ca se ocupa FD? :cu afaceri legale sau ilegale De ce vrei sa intri in FD? :Vreau sa joc samp alaturi de un clan puternic Esti pe black-listul unui alt clan? Daca da specifica :nu Ai vre-o tangenta cu un membru din clan? Daca da specifica :nu Esti dispus sa platesti taxa de inscriere de 25k pentru a se cumpara masini noi ?:da Esti dispus sa stai minim 7 zile in clan altfel vei fi pus pe black-list si vei fi nevoit sa platesti 100k pentru a fi scos? :da Alte precizari?:nu am. Quote
Valentin4k Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Real Life: Nume:Valentin Hoby-uri:SA:MP,Boxingul si fotbalul Varsta:15 SA:MP Life: Nick:InYourF4ce_ Level:27 Cu ce crezi ca se ocupa FD? :Cu jPentru ca este un clan bine organizat.oburi legale sau ilegale De ce vrei sa intri in FD? :Deoarece imi place numele lui, imi place cu ce se ocup si as vrea sa-mi fac mai multi prieteni. Esti pe black-listul unui alt clan? Daca da specifica :Nu,nu sunt Ai vre-o tangenta cu un membru din clan? Daca da specifica :Nu Esti dispus sa platesti taxa de inscriere de 25k pentru a se cumpara masini noi ?:Da Esti dispus sa stai minim 7 zile in clan altfel vei fi pus pe black-list si vei fi nevoit sa platesti 100k pentru a fi scos? :Da Alte precizari?:Sper sa fim colegi de buna treaba Edited November 5, 2014 by YoN_M Quote
Dragon_xL Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Real Life: Nume:Madalin Hoby-uri:Samp , Tenis , fotball Varsta:15 SA:MP Life: Nick:Dragon.xL Level:5 Cu ce crezi ca se ocupa FD? :Joburi Iegale sau ilegale De ce vrei sa intri in FD? :Este un clan smecher Esti pe black-listul unui alt clan? Daca da specifica :Nu Ai vre-o tangenta cu un membru din clan? Daca da specifica :Nu. Esti dispus sa platesti taxa de inscriere de 25k pentru a se cumpara masini noi ?:Da. Esti dispus sa stai minim 7 zile in clan altfel vei fi pus pe black-list si vei fi nevoit sa platesti 100k pentru a fi scos? :Da Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat in acesc clan. ;) Quote
Recommended Posts