Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vin din nou cu poze in care Ballas castiga toate /turfs prima poza este un war cu corleone:

sa-mp-038_zps13ac6ec1.png

O sa urmeze si Grove street 

Posted

Face o treaba buna alexander.capone, dar in fata Yakuza-ei nu prea cat timp o sa fiu eu acolo, o sa rupem. Atentie la picioare. 

Posted

Face o treaba buna alexander.capone, dar in fata Yakuza-ei nu prea cat timp o sa fiu eu acolo, o sa rupem. Atentie la picioare. 

Ce-ți mai place să te lauzi, tot serverul știe că Alexander.Capone si cu Justin.Capone te omoară și cu SDPISTOL și tu cu deagle.

• Upvote 1
Posted

Să ajungem la acest nivel, nu a fost deloc uşor. Necesită multă muncă, dedicare dar şi foarte multă răbdare. Aveam momente când îmi venea să-mi dau uninvite, dar ştiam că aici nu este vorba doar despre mine, deoarece în spatele meu mai am încă 29 de membrii, care au acelaşi scop ca şi mine, anume, cucerirea LS-ului.

• Upvote 2
Posted

Mda... :)) Ballas e in LV, abea ajung la turf voi sunteti la 2 m de el, si il pierdeti ? :)) Am auzit vorbe ca sm4rt iti merita liderul, vorbe.... dar fapte ? unde sunt ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp