marionou Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Vin din nou cu poze in care Ballas castiga toate /turfs prima poza este un war cu corleone: O sa urmeze si Grove street
TroubleMaker Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Vin din nou cu poze in care Ballas castiga toate /turfs prima poza este un war cu corleone: O sa urmeze si Grove street :)) dati-le rau la astia va rog eu :D
MirceA Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Bravo Uzzystein, ai dus Ballas-ul departe ! Tine-o tot asa.
RaYbaCk Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Face o treaba buna alexander.capone, dar in fata Yakuza-ei nu prea cat timp o sa fiu eu acolo, o sa rupem. Atentie la picioare.
NighT Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Face o treaba buna alexander.capone, dar in fata Yakuza-ei nu prea cat timp o sa fiu eu acolo, o sa rupem. Atentie la picioare. Ce-ți mai place să te lauzi, tot serverul știe că Alexander.Capone si cu Justin.Capone te omoară și cu SDPISTOL și tu cu deagle. 1
Alexander.Capone Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Să ajungem la acest nivel, nu a fost deloc uşor. Necesită multă muncă, dedicare dar şi foarte multă răbdare. Aveam momente când îmi venea să-mi dau uninvite, dar ştiam că aici nu este vorba doar despre mine, deoarece în spatele meu mai am încă 29 de membrii, care au acelaşi scop ca şi mine, anume, cucerirea LS-ului. 2
G.Darius Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Mda... :)) Ballas e in LV, abea ajung la turf voi sunteti la 2 m de el, si il pierdeti ? :)) Am auzit vorbe ca sm4rt iti merita liderul, vorbe.... dar fapte ? unde sunt ?
Recommended Posts