Alexutzuuu23 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Nick: Mike23. Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): http://i.imgur.com/Bd30faG.jpg Text: Mike23. Detalii: Vreau sa se redimensioneze imaginea un effect cu lumini ceva,o textura frumusica Detalii despre text:Textul sa se incadreze bine pe imagine
Alexutzuuu23 Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Astept altu,am specificat ca vreau un efect cu lumini asta insemnand un gradient map ceva,imaginea facuta de tine e decat redimensionata si text
HoryRazvy Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Am incercat cumva sa introduc textul in imagine ca si cum ar fi pe tricou, nu stiu daca mi-a iesit si daca iti place. :DCu lumini asa mi-a iesit .. Edited June 27, 2014 by HoryRazvy 1
HoryRazvy Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Scuzati-ma ca postez asa degeaba, dar cum ati incadrat voi textul in imagine ? Nu inteleg, Sapilif tu esti Designer, ai luat acest grad ca " sti design " dar nu vad unde ai incadrat acel text in imagine, asta e parerea mea, nu vreau sa ma cert cu nimeni, imi cer scuze pentru post doar am vrut sa intreb.. Edited June 27, 2014 by Anoxis La urmatoarea abatere de off-topic warn up pe forum!
NiGHTSTALKER Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Scuzati-ma ca postez asa degeaba, dar cum ati incadrat voi textul in imagine ? Nu inteleg, Sapilif tu esti Designer, ai luat acest grad ca " sti design " dar nu vad unde ai incadrat acel text in imagine, asta e parerea mea, nu vreau sa ma cert cu nimeni, imi cer scuze pentru post doar am vrut sa intreb.. *Scuzați OFF-TOPIC-UL! Ascultă, nu vreau să mă cert cu nimeni, dar pe lângă faptul că off-topic-ul făcut de tine aici nu-și are locul, te apuci să și ceri explicații despre ce și cum, mai ales despre gradul lui Sapilif, care-l are pe merit. Textul nu a fost încadrat pentru că nu arăta tocmai plăcut, și decât să nu postăm lucrări, preferăm să dăm și alte variante. Asemenea post-uri chiar nu-și au locul... Te sfătuiesc ca pe viitor să te abții, sau să trimiți PM-uri, dacă tot vrei explicații, te riști cu warn pe forum, pentru off-topic, degeaba. Edited June 27, 2014 by Anoxis La urmatoarea abatere de off-topic warn up pe forum!
Recommended Posts