AgentPericulos Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Uitati: Am dat rapid "OK" pentru ca, daca nu dau mi se inchide pc-ul. Am mai vazut tutoriale pe Youtube, dar nu inteleg cum se face: aia aveau in GTA San Andreas (folder) ded9_25 parca + alte cateva chestii pe care eu nu le am in folder... :(((( Ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac. @Shad0w , @Tibi , @RayaN ma ajutati sa rezolv aceasta problema? Multumesc anticipat tuturor celor care m-au ajutat!
Solution Alex AxeLz Posted June 28, 2014 Solution Posted June 28, 2014 Uitati: Am dat rapid "OK" pentru ca, daca nu dau mi se inchide pc-ul. Am mai vazut tutoriale pe Youtube, dar nu inteleg cum se face: aia aveau in GTA San Andreas (folder) ded9_25 parca + alte cateva chestii pe care eu nu le am in folder... :(((( Ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac. @Shad0w , @Tibi , @RayaN ma ajutati sa rezolv aceasta problema? Multumesc anticipat tuturor celor care m-au ajutat! Downlodeaza asta si baga-l in fisierul gta sa(unde este si .exe) -> Click Si daca iti m-ai apare dai reply, cu poza la ce iti spune prima data..
Recommended Posts