BlazKo Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) Cum vedeti si in titlu, nu pot sa fac SS cu F8, mentionez ca am Windows 8.1. A sa imi apare: http://i.imgur.com/CSxhiPK.jpg Edited June 29, 2014 by Bq.IOBAGGAMES
BAYERN - TAXI Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) Intra in Meniu>Option>Display Setup>Store Gallery Photos>On. Edited June 29, 2014 by DaMaGeR - Bayern
Solution Suculetzu Posted June 29, 2014 Solution Posted June 29, 2014 Seteaza-ti rezolutia din joc cu ceea din windows. Adica dai click dreapta pe desktop -> screen resolution si acolo iti arata rezolutia care o ai. Apoi intra in joc in settings si seteaz-o care o ai si la windows si o sa iti mearga. Astept mention daca iti merge. Intra in Meniu>Option>Display Setup>Store Gallery Photos>On. +1 nu mai deranjeaza daca iti merge. tu daca ajuti, ajuti din bunul simt, nu sa cersesti +1. Salut!
BlazKo Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 (edited) Intra in Meniu>Option>Display Setup>Store Gallery Photos>On. +1 nu mai deranjeaza daca iti merge. Te rog putin mai concret, explica mai bine, nu ca nu as sti problema dar sa imi spui mai bine unde sa intru. Il am in engleza si de asta. Edited June 29, 2014 by Bq.IOBAGGAMES
BAYERN - TAXI Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Seteaza-ti rezolutia din joc cu ceea din windows. Adica dai click dreapta pe desktop -> screen resolution si acolo iti arata rezolutia care o ai. Apoi intra in joc in settings si seteaz-o care o ai si la windows si o sa iti mearga. Astept mention daca iti merge. tu daca ajuti, ajuti din bunul simt, nu sa cersesti +1. Salut! Nu cersesc, nu sunt ca altii, doar i-am zis, dar pentru niste vaci ca tine, am sa dau edit. Multumit? Fata proasta.
Sp3cTeRx Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Intra in Meniu>Option>Display Setup>Store Gallery Photos>On. Tu stii pentru ce e optiunea asta? P.S: Nu are nicio treaba cu problema lui. Aceasta optiune este pentru a stoca fotografiile facute cu APARATUL FOTO DIN JOC. Nu cu F8. @ Bq.IOBAGGAMES: Daca tin calculatorul deschis non-stop mi se intampla si mie uneori si rezolv cu un restart la PC. Cel mai probabil este de la HDD, desi nu sunt sigur. De asemenea, poti incerca si ce a zis @C O L O N Y . Din ce am gasit pe alte comunitati, este o problema cu My Documents. Daca nu gasesti o solutie, instaleaza-ti FRAPS/Bandicam/PlayClaw sau alt program pentru recording.
Huanq Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ai windows 8? Daca da, n-ai ce face. Asteapta cateva saptamani sau luni depinde de caz si o sa-ti mearga :)). P.S. As am si eu, n-am ce face, foloseste fraps / bandicam.
Recommended Posts