Jump to content

Nu pot sa fac Screenshot cu F8

Go to solution Solved by Suculetzu,

Recommended Posts

• Solution
Posted

Seteaza-ti rezolutia din joc cu ceea din windows. Adica dai click dreapta pe desktop -> screen resolution si acolo iti arata rezolutia care o ai. Apoi intra in joc in settings si seteaz-o care o ai si la windows si o sa iti mearga. Astept mention daca iti merge.

Intra in Meniu>Option>Display Setup>Store Gallery Photos>On.

+1 nu mai deranjeaza daca iti merge.

tu daca ajuti, ajuti din bunul simt, nu sa cersesti +1. Salut!

Posted (edited)

+1 nu mai deranjeaza daca iti merge.

Te rog putin mai concret, explica mai bine, nu ca nu as sti problema dar sa imi spui mai bine unde  sa intru. Il am in engleza si de asta.

Edited by Bq.IOBAGGAMES
Posted

Seteaza-ti rezolutia din joc cu ceea din windows. Adica dai click dreapta pe desktop -> screen resolution si acolo iti arata rezolutia care o ai. Apoi intra in joc in settings si seteaz-o care o ai si la windows si o sa iti mearga. Astept mention daca iti merge.

tu daca ajuti, ajuti din bunul simt, nu sa cersesti +1. Salut!

Nu cersesc, nu sunt ca altii, doar i-am zis, dar pentru niste vaci ca tine, am sa dau edit. Multumit? Fata proasta.

Posted

Tu stii pentru ce e optiunea asta? 

P.S: Nu are nicio treaba cu problema lui.

Aceasta optiune este pentru a stoca fotografiile facute cu APARATUL FOTO DIN JOC. Nu cu F8.

@ Bq.IOBAGGAMES: Daca tin calculatorul deschis non-stop mi se intampla si mie uneori si rezolv cu un restart la PC. Cel mai probabil este de la HDD, desi nu sunt sigur. De asemenea, poti incerca si ce a zis @C O L O N Y .

Din ce am gasit pe alte comunitati, este o problema cu My Documents. 

Daca nu gasesti o solutie, instaleaza-ti FRAPS/Bandicam/PlayClaw sau alt program pentru recording.

Posted

Ai windows 8?  Daca da, n-ai ce face. Asteapta cateva saptamani sau luni depinde de caz si o sa-ti mearga :)). P.S. As am si eu, n-am ce face, foloseste fraps / bandicam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp