Popular Post Maikelele. Posted July 1, 2014 Popular Post Posted July 1, 2014 Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !! Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. (aici aveti modurile)Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!! Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 . 155
Jaskier Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Cât de patetic să faci topic cu ceea ce ţi-am dat eu la cererea de moduri a ta, puteai să nu ceri +1 ca un cerşetor şi să nu îţi asumi meritele că ai depus tu toată munca pentru a le căuta. 4
Maikelele. Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Am vazut ca uni playeri au inceput sa le caute si am zis dc sa nu le postez sa le gaseasca mai usor... 2
DrumNVodka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Intai au raspuns alti la cererile de moduri si acum ai venit tu si le-ai adunat pe toate , patetic!
Jaskier Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Intai au raspuns alti la cererile de moduri si acum ai venit tu si le-ai adunat pe toate , patetic! Defapt, aceea arhivă îmi aparţine mie, dar mă rog să facă ce vrea.
Senax Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !! Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. (aici aveti modurile)Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!! Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 . As dori si eu efectul acela de sange, cand tragi in el asa frumos. Sti ce zic, dau +1.
Maikelele. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Ce aveti ma cu el? Eu nu le vazusem, mi-a sarit in ochi topicul asta. Lasa ma, nu baga in seama haterii... Salut jacky :D faine moduri ;) Multumesc frumos. :D 1
21ws31 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 @Mihaitzza: Nu mai baga in seama toti haterii, uni playeri de pe aceasta comunitate sunt plini de ura si de ciuda. cei ce au postat de rau aici le este ciuda ca nu au postat iei sa ia ei +1. Chiar cautam modul de arme! Falicitari pentru munca depusa! P.S: Haterii sa moara!!
bLacKo Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 @Mihaitzza: Nu mai baga in seama toti haterii, uni playeri de pe aceasta comunitate sunt plini de ura si de ciuda. cei ce au postat de rau aici le este ciuda ca nu au postat iei sa ia ei +1. Chiar cautam modul de arme! Falicitari pentru munca depusa! P.S: Haterii sa moara!! Eu zic sa te duci mai intai pe la scoala iar apoi sa te dai "smecher".
TaZz Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Le am , dar nu conteaza sunt frumoase modurile poate alti playerii inca mai cauta aceste moduri.
Maikelele. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 @Mihaitzza: Nu mai baga in seama toti haterii, uni playeri de pe aceasta comunitate sunt plini de ura si de ciuda. cei ce au postat de rau aici le este ciuda ca nu au postat iei sa ia ei +1. Chiar cautam modul de arme! Falicitari pentru munca depusa! P.S: Haterii sa moara!! fani, fani peste tot. Multumesc, Chiar aveam nevoie de ele +1 Le am , dar nu conteaza sunt frumoase modurile poate alti playerii inca mai cauta aceste moduri. Frumos dar nu e cine stie ce. Multumesc frumos tuturor. ;) Efectele? Am tot acolo in link.
dark_remus Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 esti deso de le postezi doamne fratrate e treaba lu deso daca vrea sa le posteze sau nu dar orcum sunt frumoase
Maikelele. Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 esti deso de le postezi doamne fratrate e treaba lu deso daca vrea sa le posteze sau nu dar orcum sunt frumoase Nu ai vazut la titlu? Moduri folosite de DESO (au fost folosite)..Si multumesc oricum.
Maikelele. Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Super moduri! Aceleaşi arme folosesc şi eu! Multumesc. :D
Recommended Posts