Maikelele. Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Frumos. Frumoase moduri Multumesc frumos.. :>
Maikelele. Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 .....faine Multumesc . :D Patetic... Mda ce sa le spui eu le-am bagat pentru alti nu pentru tine daca nu iti trebuie dc mai vii cu comentarii aiurea?..
Maikelele. Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Sunt niste moduri destul de frumoase. Multumesc. :D
.Fireside. Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !! Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. (aici aveti modurile)Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!! Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 . +1 De cand vroiam titna aia!!! 1
Maikelele. Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 +1 De cand vroiam titna aia!!! Cuplacere. :D
ViewS Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !! Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. (aici aveti modurile)Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!! Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 . Omfg, nu sunt eu ăla, dacă nu știi al cui era contul Deso, nu trebuia să mai postezi, este Jacky ( REBO ). EL A JUCAT PE RED CU NUMELE DESO. Eu sunt adevăratul Deso de pe blue, sal.
Maikelele. Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Omfg, nu sunt eu ăla, dacă nu știi al cui era contul Deso, nu trebuia să mai postezi, este Jacky ( REBO ). EL A JUCAT PE RED CU NUMELE DESO. Eu sunt adevăratul Deso de pe blue, sal. Apa na acolo era numele Deso si eu tot cu numele asta le-am bagat. :D.
CAROLINA JAMBALA Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Imi dai si mie te rog frumos mini map-ul acela frumos ?:)) add cs.kido20 sau lasa-l aici sau in pm , MULTUMESC.
Recommended Posts