Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !!

Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. 

(aici aveti modurile)

Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm

Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!!

Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 .

Superba +1 vreau link download doar de la tinta daca poti.

• 3 weeks later...
Posted

In video caracterul alearga intr-un mod cu m4 in mana eu am bagat tot si ped si anim si in niciunu nu alearga asa caraceterul.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ce aveti frate cu el, ajuta si el cum la-ti ajutat si voi bro daca nu facea topicul nu gase-am aceste arme.

E bun, vreau modul de arme dar unde il bag in GTA ? Unde il dezarhivez ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Patetic...

Patetic...

Intai au raspuns alti la cererile de moduri si acum ai venit tu si le-ai adunat pe toate , patetic!

Patetic...

Patetic...

PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare.

Baieti, "pateticul" din limba romana nu este acelasi lucru cu cel din limba engleza "pathetic" care are intelesul de jalnic. Asa ca eu m-as simti mandru daca atatia oameni ma numesc patetic, asta inseamna ca i-am impresionat. Multa bafta!  :P

ON: Frumoase moduri.

Edited by Raybulan.LegenD
Posted

PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare.

Baieti, "pateticul" din limba romana nu este acelasi lucru cu cel din limba engleza "pathetic" care are intelesul de jalnic. Multa bafta!  :P

ON: Frumoase moduri.

Mz. 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp