Florea.sincer Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Foarte bun topicul, dar mai e ceva ce de mult caut. --> In stanga jos se ved temperatura GPU cat si CPU. Daca il pui ai +1.Este de la programul de filmat (playclaw 3.
Geala Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Buna seara bugged astazi am sa va ofer niste moduri cautate de a lui DESO !! Am vazut ce de la o vreme se face topicuri de genul ''Cerere moduri'' pentru a face rost de ele. (aici aveti modurile)Uitati aici aveti tot pachetul.: http://www42.zippysh...58042/file.htm Si cum se vede si la titlul topicului modurile nu sunt facute de mine !!! Sa nu aud ca au mai fost postate sau..Eu le-am postat pentru cei care le doresc si nu le gasesc !!!! Daca modurile prezentate in video vau fost de ajutor sau eu v-am fost de ajutor nu strica un +1 . Superba +1 vreau link download doar de la tinta daca poti.
Maikelele. Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Superba +1 vreau link download doar de la tinta daca poti. Ai acolo in arhiva tot dc sa iti mai bag numai tinta? :D
Geala Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ai acolo in arhiva tot dc sa iti mai bag numai tinta? :D Pentru ca vreau numai hud.txd restu am altele.
Battousai Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Frumoase moduro, mulțumim cã le-ai postat! 2
Tukygaga Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 In video caracterul alearga intr-un mod cu m4 in mana eu am bagat tot si ped si anim si in niciunu nu alearga asa caraceterul.
xxxrobertoxxx14 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Frumoase +1 Edited January 31, 2015 by xxxrobertoxxx14
GabiTeo Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ce aveti frate cu el, ajuta si el cum la-ti ajutat si voi bro daca nu facea topicul nu gase-am aceste arme. E bun, vreau modul de arme dar unde il bag in GTA ? Unde il dezarhivez ?
iTupeu Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Intai au raspuns alti la cererile de moduri si acum ai venit tu si le-ai adunat pe toate , patetic!
ArthurJr Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Frumoase moduri, ce bine trage chipeșul ăla din video, să mor, cine este? E vreun star ceva?
raybulan Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 (edited) Patetic... Patetic... Intai au raspuns alti la cererile de moduri si acum ai venit tu si le-ai adunat pe toate , patetic! Patetic... Patetic... PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. Baieti, "pateticul" din limba romana nu este acelasi lucru cu cel din limba engleza "pathetic" care are intelesul de jalnic. Asa ca eu m-as simti mandru daca atatia oameni ma numesc patetic, asta inseamna ca i-am impresionat. Multa bafta! :P ON: Frumoase moduri. Edited April 28, 2015 by Raybulan.LegenD
Maikelele. Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. Baieti, "pateticul" din limba romana nu este acelasi lucru cu cel din limba engleza "pathetic" care are intelesul de jalnic. Multa bafta! :P ON: Frumoase moduri. Mz.
Maikelele. Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Imi spune cineva cum bag armele va rog? https://www.youtube.com/watch?v=YE1FqxlRNbw Daca nu intelegi iti fac eu personal un tutorial daca vr.
Recommended Posts