Jump to content

Cerere - [AIM] - Editza [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Eduard
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Ma numesc Editza, am 16 ani sunt din orasul Pitesti. De obicei sunt o fire calma si la locul lui dar cand cineva ma calca pe nervi imi schimb radical comportamentul. Imi place sa imi fac prieteni noi si sa comunic cu ei. Nu imi plac oameni prefacuti ci cei sinceri si care nu au nimic de ascuns.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Editza
Nivel : 38
Nume folosite anterior: Linex si Linex_007
Vechime pe server: Joc din data de 4.11.2013
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata ban.

Poza cu invitatie:  http://imgur.com/DxpwatI

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Editza

CONTACT/ETC.:
Contact skype/yahoo messenger: Skype serb.eduard
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece familia [AIM] este una foarte mare si cred ca locul meu este printre voi.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:  Pot ajuta clanul cu prezenta mea si faptul ca sunt intr-un departament de politie (free pentru toata lumea).
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DA.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? DA.

Edited by Editza..
Posted (edited)

Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Sunt un baiat de treaba, glumet, imi place sa imi fac prieteni noi si sa socializez. Stiu de gluma cand este cazul si stiu sa fiu si serios. Imi plac oameni sinceri si nu cei preacuti.

Aici spune sa te caracterizezi in 30 de cuvinte, tu nu ai facut asta insa eu iti dau PRO pentru FH, da-i edit si fa o auto-caracterizare mai lunga sa nu ma razgandesc.  

Edited by AIM.GeoFCSB
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp