Jump to content

Recommended Posts

Posted

Talentat baiatu' , am cumparat si eu de la el cate ceva pt youtube ,il recomand cu incredere pentru cei care vor sa cumpere intro-uri ,bannere , avatare ,etc.

Posted

New:

AOM2 logo:

yLYx4tH.png

Header site:

S4VD4Vc.jpg

Felicitari, lucrezi frumos, ingrijit si foarte ordonat. Respect!

Posted (edited)

New:

AOM2 logo:

yLYx4tH.png

Header site:

diZds4q.jpg

Ai Adobe Illustrator? Daca da ai link de unde l-ai luat si mi-l dai si mie prin PM? Esti foarte bun :D.

Edited by AnTrAcItOn
Posted

@, La acel header site, tu ai creat background-ul sau este luat de pe internet?

Nu este facut de mine. Pentru cei de AOM2 am facut momentan doar logo-ul, urmeaza sa le termin si meniul.

Posted

Nu este facut de mine. Pentru cei de AOM2 am facut momentan doar logo-ul, urmeaza sa le termin si meniul.

Am crezut ca faci si drawing.Oricum super fain acel logo, bravo!

Posted (edited)

Am crezut ca faci si drawing.Oricum super fain acel logo, bravo!

Fac si drawing, dar ceea ce e in header-ul acela nu este facut de mine.

New:

O mica parte din site-ul celor de la AOM2:

77GyY4O.jpg

Edited by Ezeq-Nyro
Posted

New:

77GyY4O.jpg

Interesant, iese in evidenta muntele acela din stanga mai lucreaza un pic pe acolo sa acoperi sau sa dai o alta forma nush. Este ok si asa.

Posted

New:

77GyY4O.jpg

Ia-ti Adobe Dreamweaver CS6 / CC, (daca nu il folosesti deja) degeaba le faci in ps daca nu vezi nimic in web. E usor de folosit, succes.

#LMFAO

Posted

Ia-ti Adobe Dreamweaver CS6 / CC, (daca nu il folosesti deja) degeaba le faci in ps daca nu vezi nimic in web. E usor de folosit, succes.

#LMFAO

Elementele grafice pentru site sunt vandute pentru cei de la AOM2. Ei codeaza, au avut nevoie doar de atat de la mine.

Posted

Elementele grafice pentru site sunt vandute pentru cei de la AOM2. Ei codeaza, au avut nevoie doar de atat de la mine.

Auzi cam cat ceri pe un intro 3D sau faci 2D? :D

Posted (edited)

Auzi cam cat ceri pe un intro 3D sau faci 2D? :D

Pretul se stabileste in functie de complexitatea lucrarii si metoda prin care poti efectua plata. Pentru a putea discuta mai pe larg ma poti contacta la urmatoarele adrese: Y!M - ezeqdesign ; Skype: extreme.enigma14

Edited by Ezeq-Nyro
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp