RedOne Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Cand dau sa instalez clientul de la SAMP imi apare error lauching installer are cineva idee de ce? Quote
Rollz Rollz Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Reinstall gta s-au baga alt #####. Cand dau sa instalez clientul de la SAMP imi apare error lauching installer are cineva idee de ce? Quote
RedOne Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) O sa incerc sa reinstalez samp revin cu edit. // edit Nu merge... Edited July 3, 2014 by RedOne Quote
bycatalinu032 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Incearca sa schimbi windows, dar nu cred ca este cea mai buna alegere... Quote
Th3Boss Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Stiu eu care este problema ta,dar astept o recompensa pe blue niste bani sau ce ai tu si iti zic cum sa o rezolvi,imi dai recompensa dupa ce te convingi ca merge Quote
GF Catalin. Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Probabil san andreas-ul tau are niste instalari de la alt SA:MP. - Incearca alt tip de San Andreas. - Daca nu functioneaza reinstall windows. Quote
Th3Boss Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Intra in My Documents si cauta in Descarcari/Downloads instalarea de la samp,click dreapta Cut si pune-o pe desktop.Apoi va merge Quote
ProLifer Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Nu are legatura cu Gta-ul/Windows/sau cr**-ul. Astia-s tufe. Cum a zis si Th3Boss, Intra in My Documents si cauta in Descarcari/Downloads instalarea de la samp,click dreapta Cut si pune-o pe desktop.Apoi va merge Quote
x_Daniel Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Sterge din Docs>GTA San Andreas.Reinstaleaza GTA-ul si SAMP-ul. Quote
Recommended Posts