FrIeNdLy Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Cum sa te ajutam daca nu spui care e problema? Quote
Alex AxeLz Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ajutatima va rog [Daca e posibil] Dap, ce problema ai? PS. Topic facut doar pentru +1 post.. Quote
Ionut Oficil Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Nu stiu de de car cind apas butonul "w" ca sa conduc masina sau pur si simplu ca sa merg cind tin butonul w si dau din maus ca sa schimb pozitia camerii nu pot sau cind vreau sa lovesc apas clik drept si f nu mi se primeste nu loveste.Intrun sens nu pot apasa pe 2 butoane o data pot doar pe unul am facut topicul dar nul gasiam nustiu de ce dar parca a disparut dupa ce lam facut Quote
dRg.samp Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Pentru ca jocul sa-ti ruleze normal , ia-te dupa SS-urile care ti le-am pus si o sa-ti mearga fara probleme :) http://imgur.com/a/VdTWM Edited July 12, 2014 by dRg.samp Quote
BlackEvil Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Reinstaleaza GTA ca sa nu incurci butoanele mai grav. Quote
.Gabriel Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Du-te in Options-->Controls-->Restore defaults si trebuie sa mearga. Quote
WhixYCFR Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Nu stiu de de car cind apas butonul "w" ca sa conduc masina sau pur si simplu ca sa merg cind tin butonul w si dau din maus ca sa schimb pozitia camerii nu pot sau cind vreau sa lovesc apas clik drept si f nu mi se primeste nu loveste.Intrun sens nu pot apasa pe 2 butoane o data pot doar pe unul am facut topicul dar nul gasiam nustiu de ce dar parca a disparut dupa ce lam facut Uneori mouse-ul se mai blocheaza din diferite motive, intra in esc si iesi. Pentru restul ai solutii mai sus. Quote
Ionut Oficil Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Reinstaleaza GTA ca sa nu incurci butoanele mai grav. lam reinstalat de 2 ori nu functioniaza Du-te in Options-->Controls-->Restore defaults si trebuie sa mearga. din pacate nu merge nici nam ideie de ce. Uneori mouse-ul se mai blocheaza din diferite motive, intra in esc si iesi. Pentru restul ai solutii mai sus. pai da dar nu prea cred cai problema in maus pur si simplu nu pot apasa doua butoae o data de exemplu clik drept si F pentru a lovi pe cineva Quote
PH_Robii Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Posibil sa ai vreo setare la mouse care duce la asta, intra la optiuni si dai la mouse, dai pe toate alea off. Trebuie sa mearga Quote
Recommended Posts