Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

M-am hotarat sa postez un meci de cs cu LdvoN.

Sunt 10 runde 5 cs - 5 terro, scorul a fost 5-5 si am jucat decisiva 1 cs - 1 terro.

Astept pareri.

(Stiu ca dau mai bine decat nabul de LdvoN care a fost in PGL).

@Bq.Ldvonescu  :ph34r:

A fost ceva la pleasca.

Edited by S P E A S .
Posted

Mdea, clar.

Tu nu vezi ca eu ma jucam cu tine? :))

Omg, dar de ce nu ai filmat cand te bat cu 20-0 | 15-0 s.a.m.d.

Joc foarte rar Counter Strike acum, insa daca as juca ca inainte zi de zi, ca un 'disperat' nu ai mai avea ce filma, ca ti-ar fi rusine pentru ca nu ai lua nici macar o runda. 

GG, oricum. Si zoomles ti-am dat cu AWP'ul si in ultima runda, tu tragi atat cu deagle si eu un glont cu USP > down.

Posted

Invatati de aici feciori :)) 

Da frate, dar din toate demo-urile mele trecute pot sa fac si eu un film, care fii sigur ca-l bate pe al tau. :D

Posted

Sedan ar vrea sa fie ca tine :P.

Ce stii tu , eu l-am invatat pe el CS. 

Da frate, dar din toate demo-urile mele trecute pot sa fac si eu un film, care fii sigur ca-l bate pe al tau. :D

:)) Si dupa 2 ani de pauza la cs tot dau divin =)) Alta <3 

Posted

Ce stii tu , eu l-am invatat pe el CS. 

:)) Si dupa 2 ani de pauza la cs tot dau divin =)) Alta <3 

Se vede ca e video de mult.

In fine, gg.

Eu nu ma laud ca am fost si in PGL .omg.

Oricum daca m-am lasat de cs acu' aproape un an, fii sigur ca nu ma mai apuc sa joc ca inainte.

Posted

Se vede ca e video de mult.

In fine, gg.

Eu nu ma laud ca am fost si in PGL .omg.

Oricum daca m-am lasat de cs acu' aproape un an, fii sigur ca nu ma mai apuc sa joc ca inainte.

Cu ce clan si in ce divizie ai fost? 

Posted

Cu ce clan si in ce divizie ai fost? 

Ti-am mai zis odata si pe skype.

Oricum nu ma mai intereseaza Counter'ul ca inainte.

Posted

Ldvon, ai fost in PGL [minciuna, toti spun asta], dar nici steam cu Counter Strike 1.6 nu il ai cumparat, habarn nai ca se difuza pe TVR 1 sau 2, PGL TV, meciuri de cs cu jucatorii de cs?

Nu mai minti ma, ca la cum trageai nu esti de pgl.

Speas, la inceput am vazut ca trageai ca disperatu, ia un sfat bun [care pe mine in "cariera mea" din 2005 pana in prezent, ma ajutat foarte mult: Cand tragi misca-te si din A si D si nu trage ca animalu, consumi gloante si o sa pierzi runda. 

Daca vreti, faceti cu mine o tura de cs?

Posted

Ldvon, ai fost in PGL [minciuna, toti spun asta], dar nici steam cu Counter Strike 1.6 nu il ai cumparat, habarn nai ca se difuza pe TVR 1 sau 2, PGL TV, meciuri de cs cu jucatorii de cs?

Speas, la inceput am vazut ca trageai ca disperatu, ia un sfat bun [care pe mine in "cariera mea" din 2005 pana in prezent, ma ajutat foarte mult: Cand tragi misca-te si din A si D si nu trage ca animalu, consumi gloante si o sa pierzi runda. 

Pustiu', pana in acest moment am avut 3/4 cont-uri de steam.

In acest moment mai am doar unul. Toate cumparate, insa nu joc pe steam din cauza Windows-ului, pentru ca am Win7 si am 6fps (nu stiu din ce cauza).

Ok, multi spun ca au fost, insa putini au fost, ca sa stii.

PGL - Divizia D3, pls.

Apropo, ca sa stii pentru cultura ta generala, daca joci in PGL, steam ai acolo, pentru ca e server cu steam privat, etc.

Greu sa intelegi tu pentru ca nu ai fost, in fine.

Nu-mi mai bat capul degeaba.

Dar daca chiar insisti, facem un meci 1 vs 1, filmat si il pui pe forum. 

Mersi!

• Upvote 1
Posted

Pustiu', pana in acest moment am avut 3/4 cont-uri de steam.

In acest moment mai am doar unul. Toate cumparate, insa nu joc pe steam din cauza Windows-ului, pentru ca am Win7 si am 6fps (nu stiu din ce cauza).

Ok, multi spun ca au fost, insa putini au fost, ca sa stii.

PGL - Divizia D3, pls.

Apropo, ca sa stii pentru cultura ta generala, daca joci in PGL, steam ai acolo, pentru ca e server cu steam privat, etc.

Greu sa intelegi tu pentru ca nu ai fost, in fine.

Nu-mi mai bat capul degeaba.

Dar daca chiar insisti, facem un meci 1 vs 1, filmat si il pui pe forum. 

Mersi!

Daca vrei filmezi tu, mi-e imi merge greu cand filmez. [Ajunge in jur de 10 fps].

Daca mai vrei sa vorbim, vorbim pe mess, id-ul meu de mess este :eminem.extreme

Posted (edited)

Daca vrei filmezi tu, mi-e imi merge greu cand filmez. [Ajunge in jur de 10 fps].

Daca mai vrei sa vorbim, vorbim pe mess, id-ul meu de mess este :eminem.extreme

Daca tot ai insistat, facem un meci cand vrei tu, imi dai PM, pentru ca nu intru pe mess, si daca e filmeaza Speas.

Edited by Bq.LdvoN
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Fac eu oricand, dami pm sau id de mess si vb. Daca e nevoie  filmez eu..

P.S eu nu am fost in PGL si nu am de ce sa mint ca am fost.. 

Edited by GeorgianX