Florea.sincer Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) M-am hotarat sa postez un meci de cs cu LdvoN. Sunt 10 runde 5 cs - 5 terro, scorul a fost 5-5 si am jucat decisiva 1 cs - 1 terro. Astept pareri. (Stiu ca dau mai bine decat nabul de LdvoN care a fost in PGL). @Bq.Ldvonescu :ph34r: A fost ceva la pleasca. Edited July 4, 2014 by S P E A S . Quote
Ldvon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Mdea, clar. Tu nu vezi ca eu ma jucam cu tine? :)) Omg, dar de ce nu ai filmat cand te bat cu 20-0 | 15-0 s.a.m.d. Joc foarte rar Counter Strike acum, insa daca as juca ca inainte zi de zi, ca un 'disperat' nu ai mai avea ce filma, ca ti-ar fi rusine pentru ca nu ai lua nici macar o runda. GG, oricum. Si zoomles ti-am dat cu AWP'ul si in ultima runda, tu tragi atat cu deagle si eu un glont cu USP > down. Quote
Florea.sincer Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 (edited) Invatati de aici feciori :)) Sedan ar vrea sa fie ca tine :P. Edited July 4, 2014 by S P E A S . Quote
Ldvon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Invatati de aici feciori :)) Da frate, dar din toate demo-urile mele trecute pot sa fac si eu un film, care fii sigur ca-l bate pe al tau. :D Quote
azeSan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Sedan ar vrea sa fie ca tine :P. Ce stii tu , eu l-am invatat pe el CS. Da frate, dar din toate demo-urile mele trecute pot sa fac si eu un film, care fii sigur ca-l bate pe al tau. :D :)) Si dupa 2 ani de pauza la cs tot dau divin =)) Alta <3 Quote
Ldvon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ce stii tu , eu l-am invatat pe el CS. :)) Si dupa 2 ani de pauza la cs tot dau divin =)) Alta <3 Se vede ca e video de mult. In fine, gg. Eu nu ma laud ca am fost si in PGL .omg. Oricum daca m-am lasat de cs acu' aproape un an, fii sigur ca nu ma mai apuc sa joc ca inainte. Quote
azeSan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Se vede ca e video de mult. In fine, gg. Eu nu ma laud ca am fost si in PGL .omg. Oricum daca m-am lasat de cs acu' aproape un an, fii sigur ca nu ma mai apuc sa joc ca inainte. Cu ce clan si in ce divizie ai fost? Quote
danielsouth Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Invatati de aici feciori :)) Pacat ca aveai no-recoil... Quote
Ldvon Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Cu ce clan si in ce divizie ai fost? Ti-am mai zis odata si pe skype. Oricum nu ma mai intereseaza Counter'ul ca inainte. Quote
azeSan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Pacat ca aveai no-recoil... Daca taceai , filozof erai. Quote
Sledge Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Eu is praf la Cs :)) Nu am mai jucat demult, dar in trecut eram bunicel. Quote
DanielDG Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ldvon, ai fost in PGL [minciuna, toti spun asta], dar nici steam cu Counter Strike 1.6 nu il ai cumparat, habarn nai ca se difuza pe TVR 1 sau 2, PGL TV, meciuri de cs cu jucatorii de cs? Nu mai minti ma, ca la cum trageai nu esti de pgl. Speas, la inceput am vazut ca trageai ca disperatu, ia un sfat bun [care pe mine in "cariera mea" din 2005 pana in prezent, ma ajutat foarte mult: Cand tragi misca-te si din A si D si nu trage ca animalu, consumi gloante si o sa pierzi runda. Daca vreti, faceti cu mine o tura de cs? Quote
Ldvon Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ldvon, ai fost in PGL [minciuna, toti spun asta], dar nici steam cu Counter Strike 1.6 nu il ai cumparat, habarn nai ca se difuza pe TVR 1 sau 2, PGL TV, meciuri de cs cu jucatorii de cs? Nu mai minti ma, ca la cum trageai nu esti de pgl. Speas, la inceput am vazut ca trageai ca disperatu, ia un sfat bun [care pe mine in "cariera mea" din 2005 pana in prezent, ma ajutat foarte mult: Cand tragi misca-te si din A si D si nu trage ca animalu, consumi gloante si o sa pierzi runda. Daca vreti, faceti cu mine o tura de cs? Pustiu', pana in acest moment am avut 3/4 cont-uri de steam. In acest moment mai am doar unul. Toate cumparate, insa nu joc pe steam din cauza Windows-ului, pentru ca am Win7 si am 6fps (nu stiu din ce cauza). Ok, multi spun ca au fost, insa putini au fost, ca sa stii. PGL - Divizia D3, pls. Apropo, ca sa stii pentru cultura ta generala, daca joci in PGL, steam ai acolo, pentru ca e server cu steam privat, etc. Greu sa intelegi tu pentru ca nu ai fost, in fine. Nu-mi mai bat capul degeaba. Dar daca chiar insisti, facem un meci 1 vs 1, filmat si il pui pe forum. Mersi! 1 Quote
DanielDG Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Pustiu', pana in acest moment am avut 3/4 cont-uri de steam. In acest moment mai am doar unul. Toate cumparate, insa nu joc pe steam din cauza Windows-ului, pentru ca am Win7 si am 6fps (nu stiu din ce cauza). Ok, multi spun ca au fost, insa putini au fost, ca sa stii. PGL - Divizia D3, pls. Apropo, ca sa stii pentru cultura ta generala, daca joci in PGL, steam ai acolo, pentru ca e server cu steam privat, etc. Greu sa intelegi tu pentru ca nu ai fost, in fine. Nu-mi mai bat capul degeaba. Dar daca chiar insisti, facem un meci 1 vs 1, filmat si il pui pe forum. Mersi! Daca vrei filmezi tu, mi-e imi merge greu cand filmez. [Ajunge in jur de 10 fps]. Daca mai vrei sa vorbim, vorbim pe mess, id-ul meu de mess este :eminem.extreme Quote
Ldvon Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Daca vrei filmezi tu, mi-e imi merge greu cand filmez. [Ajunge in jur de 10 fps]. Daca mai vrei sa vorbim, vorbim pe mess, id-ul meu de mess este :eminem.extreme Daca tot ai insistat, facem un meci cand vrei tu, imi dai PM, pentru ca nu intru pe mess, si daca e filmeaza Speas. Edited July 9, 2014 by Bq.LdvoN Quote
GeorgianX Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) Ldvon, ai fost in PGL [minciuna, toti spun asta], dar nici steam cu Counter Strike 1.6 nu il ai cumparat, habarn nai ca se difuza pe TVR 1 sau 2, PGL TV, meciuri de cs cu jucatorii de cs? Nu mai minti ma, ca la cum trageai nu esti de pgl. Speas, la inceput am vazut ca trageai ca disperatu, ia un sfat bun [care pe mine in "cariera mea" din 2005 pana in prezent, ma ajutat foarte mult: Cand tragi misca-te si din A si D si nu trage ca animalu, consumi gloante si o sa pierzi runda. Daca vreti, faceti cu mine o tura de cs? Fac eu oricand, dami pm sau id de mess si vb. Daca e nevoie filmez eu.. P.S eu nu am fost in PGL si nu am de ce sa mint ca am fost.. Edited July 17, 2014 by GeorgianX Quote
Recommended Posts