ByFido Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Multumesc! :) Multumesc! :) Mersi! :) -border pls..si de la cea cu cs-go daca se poate tot bgorderu.
Cristi1698 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Frumoase ca de obicei, dar faci exces de bursh.De exemplu cea a lui Claudiu. PS: FORTZA BAYERN
Fusher Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Frumoase ca de obicei, dar faci exces de bursh.De exemplu cea a lui Claudiu. PS: FORTZA BAYERN Da, ai dreptate..La lucrarea lui ldvon am pus exposure si la lucrarea lui Claudiu am uitat. Se vede o diferenta intre ele...am uitat sa-i pun exposure si de asta a iesit brush-ul asa mult in evidenta.. #FORTZA BAYERN
ByFido Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 -border pls..si de la cea cu cs-go daca se poate tot bgorderu.
Daniel Pastela Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 http://i.imgur.com/XWyqKPE.pngam vazuto pe ind e a ta ?:) frumos lucrezi.
Fusher Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 http://i.imgur.com/XWyqKPE.png am vazuto pe ind e a ta ? :) frumos lucrezi. Da, este a mea :). O sa mai vezi multe creatii care apar si aici si acolo :). Doar ca acolo am numele <Masacru>.
.WIZ Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Îmi place blur-ul tău, la unele nu are legătură text-ul cu creaţia, dar meh <_< border-ul e făcut de tine sau luat de undeva? .omg.
Fusher Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Îmi place blur-ul tău, la unele nu are legătură text-ul cu creaţia, dar meh <_< border-ul e făcut de tine sau luat de undeva? .omg. Borderul nu este facut de mine.
Fusher Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 (edited) Mersi frumos. Edited February 11, 2015 by Chr1s.x
fNk. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 New: <-> ĂSTA NU E FUSHER CEL REAL, E UN PRIETEN DE-AL LUI CARE I-A FURAT CONTUL!
Fusher Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 ĂSTA NU E FUSHER CEL REAL, E UN PRIETEN DE-AL LUI CARE I-A FURAT CONTUL! Terog frumos daca nu cunosti indetaliat situatia sa nu te bagi in seama ok?
fNk. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Terog frumos daca nu cunosti indetaliat situatia sa nu te bagi in seama ok? Hai să-ţi zic ceva. 1. Eşti paralel cu limba română. 2. NU eşti Fusher cel real, chiar el mi-a confirmat asta pe skype ;). 3. Nu lucrezi la fel ca Fusher, el lucrează de mii de ori mai bine ca tine. 4. Salut anonimule ;).
Fusher Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Hai să-ţi zic ceva. 1. Eşti paralel cu limba română. 2. NU eşti Fusher cel real, chiar el mi-a confirmat asta pe skype ;). 3. Nu lucrezi la fel ca Fusher, el lucrează de mii de ori mai bine ca tine. 4. Salut anonimule ;) Voi cere warn pentru multiple jigniri la adresa mea.
bLaZiNgDuCk Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) New: <-> cine pl esti si tu? te fute menta sa incerci sa inveti photoshop? lasa ca esti praf. nu are rost. plus ca adevaratu' nu posteaza cate 2 poze. Edited February 13, 2015 by AIM.bLaZiNgDuCk
fNk. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Hai să-ţi zic ceva. 1. Eşti paralel cu limba română. 2. NU eşti Fusher cel real, chiar el mi-a confirmat asta pe skype ;). 3. Nu lucrezi la fel ca Fusher, el lucrează de mii de ori mai bine ca tine. 4. Salut anonimule ;) Voi cere warn pentru multiple jigniri la adresa mea. Astept warn-ul, nu te-am jignit cu nimic, 'paralel cu limba romana' si 'salut anonimule' nu sunt jigniri. Succes!
Razvi25 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Astept warn-ul, nu te-am jignit cu nimic, 'paralel cu limba romana' si 'salut anonimule' nu sunt jigniri. Succes! Spune-i tati. :D
Recommended Posts